tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 4. luukku

Oonan Jouluvarusteet
Tonttuhattu. Tämä on tullut Polluxista joskus vuonna nakki ja makkara, mutta on hyvä hepan päähän korvareijän ansiosta. Kun reunusta vielä ujuttaa vähän riimun alle, ei tonttuhattu ihan helpolla tipahdakaan päästä!
 
 
 Ratsastusloimi. Tämä tehtiin äitin kanssa (lue: äiti teki, minä määräilin) joskus pari vuotta sitten. Otettiin mallia Oonan loimesta ja ommeltiin reunoihin valkoiset resorit. Myös satulavyölle ja vastinhihnoille on lenkit, jotta loimi pysyy kunnolla paikoillaan.
 
 
Jalkasuojat. Nämä tehtiin äitin kanssa samalla kuin loimikin. Leikattiin vain valkoisesta fleecestä palat ja ommeltiin niiden päälle hieman kapeammat punaiset fleecet. Tarranauhojen ansiosta suojat pysyvät hyvin jalassa.
 Jouluriimu ja -naru. Riimu on ostettu muistaakseni Horzelta, se on jouluisen punainen, valkoisella karvakoristeella turvassa ja niskassa. Narun sain joululahjaksi pari joulua sitten ja se sopii täydellisesti riimuun!

9 kommenttia:

  1. Oona on niin SÖPÖ! Aina! Millo Noora tulee taas ratsastaa!? Sitä on niin kiva kattoo ku se ratsastaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Ei se aina niin söpö ole :D Noora tulee varmaan huomenna, mutta en tee siitä postausta koska se on osa joulukalenteria!

      Poista
  2. Oon aina ollu ihan rakastunu näihin teijän kamoihin! :--D No, ei auta muu ku kuolailla perään, ku ei oikeen oo hevosta (enää), jolle ostella mitään :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan tollaset ommella vaikka omaksi iloksi :) Pistää loimen päiväpeitoksi jne.. ;)

      Poista