perjantai 28. syyskuuta 2012

Hyppyjä ja lätäkköleikkejä

En jaksanut tänään taaskaan lähteä ajamaan Oonalla, vaan päätettiin Merikan kanssa sen sijaan hypyttää Oonaa tiellä! Oona oli energinen ja hyppäsi tosi hyvin, vaikka mentiinkin kaikki esteet taluttaen. Kieltoja taisi tulla vaan kaksi :) Oona hyppäsi niin hyvin, että nostettiin estettä aika nopeasti ylös ja loppujen lopuksi lihapulla hyppäsi uuden ennätyksen 85cm! Olen niin ylpeä Oonasta :) Edellinen enkka oli 80cm, mutta kyllä 5 senttiäkin on paljon, kun poni itse on alle metrin ;)

Ylempi kuva muokattuna, mitä muuttui? ;)
Jos tämä ei ole sukellus, niin mikä sitten on? :D
Hyppelyn jälkeen mentiin ponien laitumelle kuvaamaan jättilätäkköä (tai pikemminkin uima-allasta), jonka viime päivien sateet ovat saaneet aikaan. Oli se kyllä aika syvä, kun syvimmässä kohtaa ei edes kumppareiden varsien pituus riittänyt!
 

Sain muuten varattua Oonalle hierojan maanantaiksi, joten sen jälkeen jos ei käytös parane, otetaan kovat otteet käyttöön :D

Ai niin, miulta kyseltiin videopostausta valjastuksesta, mutta unohdin sen kokonaan! Lupaan tehdä jonkinlaisen valjastusvideon heti kun muistan ja saan vaikka Merikan kuvaamaan :)

7 kommenttia:

  1. Hieno poni sulla ! :) millä ohjelmalla muoksit kuvat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Oona on aarre :) Kuvien muokkaamiseen käytän Adobe Photoshop seiskaa!

      Poista
  2. Moi! ueskelin noita sun vanhoja postauksia. Kun menitte hiihtoratsastusta cebellä tammikuussa mitkä varusteet sillä oli? Millasta liina(tai mitä käytittekään)käytitte siinä että mistä pidätte kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö, piti käydä niistä kuvista lunttaamassa, mutta meillä oli rintaremmi kiinnitettynä satulavyöhön ja vyöstä lähti pitkä juoksutusliina (tai joku vastaava). Oonalla ainakin käytettiin juoksutusliinaa :)

      Poista
  3. Onpas mukavan oloinen blogi ja ponikin on aivan vallattoman suloinen:)) Sait juuri uuden lukijan.

    Syys terveisin, villiluonne.blogspot.com

    VastaaPoista