keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Lentävä lihapulla auringonlaskussa!


Eilen Noora kävi ratsastamassa Oonalla, joten päätin sitten vihdoin antaa Nooran taas hypätä. Olen aikalailla ylivarovainen Oonan hyppykertojen suhteen, sillä koska ravitreeni on niin rankkaa jaloille, Oonalla saa hypätä vain noin joka toinen viikko.


Kuvat on ihan järkyttävän huonolaatuisia, koska jouduin käyttämään meidän vanhaa kameraa Merikan vietyä järkkärin omalle ratsastustunnilleen. Oona oli eilen tosi energinen, poni ei olisi malttunut millään seisoa paikoillaan! Laukka onnistui ihan ekasta nostosta lähtien tosi hyvin, Oona alkaa olla aika hyvä! Tosin miusta tuntuu, että Oona menee aina saman puolen laukkaa, mutta pitää joku kerta katsoa vielä tarkemmin...


Esteet meni myöskin tosi hyvin, Oona hyppi aikamoisilla ilmavaroilla aina välillä :) Suurin korkeus taisi olla n. 50cm, eli juuri tuo, joka näkyy noissa ylemmissä kuvissa. Mentiin sitä korkeutta sekä okserina että sarjan B-osana.


Siinä hyppyjen lomassa käskin Nooraa aina välillä tuomaan Oonan siluettikuvauksiin, sillä auringonlasku oli erittäin kaunis :) Ei niistä kuvista juuri mitään tullut, mutta oli siinä pari ihan OK-yksilöäkin ;)

Näistä muokkasin hieman värejä eli
siksi kaksi edellistä kuvaa ovat vähän erivärisiä :)
Aivan upea aurinko, muokkaamattomat värit!
 
Mutta nyt täytyy rientää, sillä pitäisi ehtiä vielä tänään ajamaan Oonalla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti