sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hiitti ja poistettuja kohtauksia!


Käytiin tänään Merikan, Oonan, Elinan ja Sirun kanssa raviradalla. Siellä oli kaksi hevosta hiitillä ja Oona oli niin innoissaan, ettei tahtonut pysyä nahoissaan! Seisomisesta ei tullut mitään, kun koko ajan oli mentävä joko eteen tai taakse. Kun annoin ponin lähteä juoksemaan hevosten perään, Oona lähti hyvin vauhdikkaasti. Laukassa. Ja sitten laukattiin seuraavat puolikierrosta ja loput mentiin hissukseen jumitellen.


Toinen kierros kellotettiin hevosten lähdettyä, mutta koska Elina ja Siru tulivat Oonan perästä, ei vauhtia irronnut lainkaan! Kierroksen ajaksi tuli 3.42, eli olin todella pettynyt. Lopuksi otettiin vielä yksi kierros Elinan ja Sirun kirittäessä edellä, mutta ei Oona silloinkaan juuri juossut. Aika oli 3.32, mutta ainakaan ei tullut laukkaa. Taisi raviradan huono pohja (=pehmeä ja täynnä töksäytteleviä kavionjälkiä) heikentää juoksuvauhtia, mutta en tiedä mistä kiikastaa. Oona on ollut viime aikoina niin reipas ja juossut tosi kovaa lenkeillä! Vähän aikaa sitten kellotin lenkillä 750m pätkän, josta laskin kilsan osuudeksi 3.17! Jostakin syystä Oona ei vaan mennyt radalla kovaa :(


Kävipä tänään näinkin:

 
Ja näin:
 
 
Ja näin:
 

Seuraavat ravit meillä on Lappeessa 7.10. Tänäisen perusteella minulla ei ole suuria odotuksia ravien suhteen. Varsinkaan kun lähdetään 20m pakilta, kun 0,3 sekuntia hitaammat ponit lähtevät paalulta. Tuli juostua niin epästrateginen ennätys viimeksi ;)

 
Loppuun vielä kevennykseksi poistettuja kohtauksia hevoselokuvastamme, joka löytyy edellisestä postauksesta! :)


6 kommenttia:

  1. Harmi, että meni huonosti, mutta kivoja kuvia tuli ainaki :--D Enskerralla sit paremmin (: Ja ihan superhauska video jälleen :--D

    VastaaPoista
  2. mekin ollaan tähdätty lappeen starttiin :-) me juostiin kouvolassa niin hyvä aika että päästään sopivasti paalulta matkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä luinkin sun blogista :D Teille sattu niin hyvä aika, ettei meillä ole Oonan kanssa mitään saumoja!

      Poista
  3. Oi että oli hauska video! Repesin mooooonta kertaa!

    VastaaPoista