tiistai 13. syyskuuta 2011

Varustepostaus IX

Vihdoin ryhdistäydyin ja otin kuvat näistä lopuistakin loimista, jotta voin tehdä tämän varustepostauksen. Tässä se nyt tulee; Loimet (osa 2):


Tässä on Oonan musta, ohut sadeloimi, jonka itse asiassa sain kaupan päälle kun ostimme ponille koppakärryt. Loimea on vain kokeiltu Oonalle, mutta uskoisin sen silti pitävän vettä ;) Siinä on hyvä loimi vaikka kesäsateille.


Tässä onkin sitten toinen kaupanpäällisloimi, vihreä ötökkäloimi. Sain niitä silloin kaksi kappaletta, eli jos jollakin on tarvetta 105cm ötökkäloimelle, niin minulta saa halvalla! Oona nyt ei mitään tällaisia loimia tarvitse, mutta pidän silti ainakin toisen itselläni ihan huvin vuoksi ;)

Sitten on tämä suloinen ratsastusloimi, jonka teimme itse äitin kanssa. Se on (kuten väreistäkin voi päätellä) joululoimi ja käytimme sitä viime jouluna erilaisissa ajelutustapahtumissa. Eiköhän sille tänäkin jouluna käyttöä löydy =)

Näiden lisäksi Oonalla on kaksi Maijan loimea sekä postissa tulossa yksi uusi lila fleece :) Ihan kuin Oonalla ei olisi jo tarpeeksi tavaraa! Sitten olen tilannut vielä Horzeltakin paketin, joka sisältää kaikkea tarvittavaa (eli mikään niistä tavaroista ei ole tarpeellinen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti