perjantai 9. syyskuuta 2011

Muutoksia ja muuttoja edessä

Asiat on nyt niin, että pian pitää ruveta laittamaan omistajanvaihdos-lappu menemään, sillä Oonan omistaja-tietoihin tulee muutos. Niinkuin useat tietävätkin, Oona on puoliksi minun ja puoliksi Maijan, mutta nyt asia muuttuu. Tästä lähin Oona on vain ja ainoastaan miun !! :D Ihanaa!

Oston lisäksi Oona muuttaa uudelle tallille, sillä meiltä on Maijan tallille yli 20km matkaa. Oona tulee mein talon läheiselle yksityistallille, jonne miulla on matkaa vain noin kilometri :) Sitten käyn pääsääntöisesti joka päivä tallilla, ainakin siivoamassa Oonan karsinan, sillä tällä tallilla siivoaminen on hevosten omistajien hommaa. On oikeasti todella hienoa, miten asiat järjesty näin hyvin ;) Olen taivutellut äitiä ja iskää Oonan ostoon ja nyt se viimein toteutuu! Eikä ole lainkaan pahitteeksi, että Oona muuttaa niin lähelle, sillä eipähän tarvitse aina kyytiä ruinata tai käyttää rahaa mopon bensoihin.

Näillä näkymin Oonan muuttaa ehkä syyskuun lopussa, eli muutaman viikon päästä, kunhan saadaan paperit Maijan kanssa tehtyä. Olen ollut ihan hiljaa näistä osto-suunnitelmista täällä blogissa, sillä halusin kertoa vasta kun asia varmistuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti