keskiviikko 7. syyskuuta 2011

20 lukijaa!

Täytyy taas kiittää ja kumartaa lukijakaartiamme, joka on kasvanut jo kahdenkymmenen hengen kokoiseksi! Muistan kiitokseni kymmenennen lukijan kohdalla ja se tapahtui heinäkuun alussa :) Kiva tietää, että tämä blogi kiinnostaa muitakin kuin itseäni! Kaikkien mielestä 20 ei ole paljon, kun vertaa esimerkiksi Riinan ja Rullen blogiin, jota luen, siellä täyttyi juuri 200 lukijaa. Mutta hei, eihän täällä ole kuin 180 lukijaa vähemmän! Mitä pienistä ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------

Eilen päätin kokeilla Oonalla taas ohjasajoa, vaikka se ei todellakaan kuulu lempilajeihini. Syynä on se, että mie en osaa sitä, sitten ei Oonakaan tajua ja kaikki menee pieleen ja mie lyhyt-hermoisena hermostun. Siihen se sitten aina tyssääkin. Lisäksi Oona tekee sellaista, että se pysähtyy ja kääntyy ympäri miuta kohti. Mie käännän sen takaisin, jatketaan vähän matkaa ja taas poni kääntyy miuta vaataan. Ärrin...

Eilen kävi kuitenkin toisin! Oona meni tosi hienosti, mikä lie syynä :) Ravissa Oona meni tarpeeksi hitaasti rikkomatta käynnille ja myös pysäytykset onnistuivat suoraan ravista. Meidän ympyrät nyt ei ole ympyröitä nähnytkään, mutta kunhan ohjaus pelaa sen verran, että ohjasta kääntämällä ponikin kääntyy.

Hyvä mieli jäi tuosta ohjasajamisesta, ehkä en kuitenkaan hautaa sitä lajia (ihan vielä :D).

Kevät 2010 - Oona katsoo, kun ohjasajan Vilmalla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti