sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Oonan piilevät taidot

Eilen oltiin tallilla yhtäaikaa Merikan ja Elinan kanssa. Harjattiin ja varustettiin Siru tallissa ja lähettiin sitten ratsastamaan pihatietä edestakasin :) Minä menin ensin ja lämmittelin sillä aikaa kun Merika ja Elina haki katoksesta esteitä ja sitten aloitettiin hyppäämään! Siru meni kivasti, itselläni on taidot pahasti ruosteessa ja sen näkee hyvin varsinkin kuvista ;)

Tyylillä ja coutsi-Elina kattoo vieressä :D

Kun kaikki olivat vuorollaan rääkänneet Sirua, päästettiin se tarhaan ja otettiin seuraavaksi uhriksi Oona. Elina sai kokeilla Oonalla ratsastamista "läpiratsastus" mielessä. Noora ei oikein saa komennettua Oonaa, joten ajattelin että Elina voisi auttaa. Taisi kuitenkin olla niin päin että Oona koulutti Elinaa, sillä ratsastaja tipahteli selästä tämän tästä :D Vaikka Oona ei ole ilkeä tai vaikea, se on shettis, ja useimmat shettisratsastajat tietävät miten omapäisiä, vahvoja ja ilkikurisia ne ovat. Niin, ja en haluaisi valituksia "liian suuresta ratsastajasta", sillä vaikka Elina on pitkä, hän on tarpeeksi kevyt Oonalle ja poni jaksoi pirteästi myös laukata ja hypätä ;) Oonasta näkee kyllä kun selässä on sen mielestä liikaa painoa!

1. tippuminen :)
2. tippuminen ;)
3. tippuminen :D
4. tippuminen =)

Koska Oonalla ei ole ikinä minun nähden ratsastanut kukaan todella hyvä ratsastaja (kuten Elina), en ole oikein saanut selville sen koulutustasoa. Nyt poni näytti ensimmäistä kertaa pohkeenväistön ja meni käynnissä tosi nätisti muodoltaan :)

PS. Hyvää synttäriä Helmi, vuoden vanha rääpäle ja Mirka, 16v kakara :D

4 kommenttia:

  1. oliks sulla synttärit? Onnee!
    Jokseeko Oona HYVIN tai samalla lailla kun toisten heppojen kaa?
    Mun toinen hoitsu ei juokse hyvin jos sen kaveri ei oo mukana, paits jos se tietää et kärryissä on joku risu mukana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, syntäärit oli, kiitos :) Oona menee kiltisti yksinkin mutta paljon kovempaa kaverin kanssa ;)

      Poista