torstai 17. toukokuuta 2012

Kiirettä pitää!

"Jou!" :D
Taas on kirjoittaminen valitettavasti jäänyt, syynä yksinkertaisesti kova kiire viimeisten peruskoulupäivien takia ja lisää harmaita hiuksia on aiheuttanut bloggerin minimaalinen kuvatila (vai oma yli-innokas kuvien lisäily?). Kuitenkin, olen joutunut aloittamaan kaikkien kuvien muokkaamisen pienemmäksi ensimmäisestä postauksesta lähtien ja se vie ärsyttävän paljon aikaa :/ Mutta eiköhän se siitä ja kohta loppuu koulukiireet, sillä kunnollisia koulupäiviä meillä on enää YKSI, jonka jälkeen alkaa tukioppilasretki, luokkaretki, tetti, potkiaiset ja todistusten jako ;)


Viime sunnuntaina käytiin ajamassa taas raviradalla, tällä kertaa Elina oli Sirulla mukana. Lämmittelykierroksen jälkeen kellotettiin, Siru laukkasi 1.24 ja Oona sääti 3.32. Oona meni sekunnin kovempaa kuin viime raveissa ja 16 sek kovempaa kuin viimeksi hiitillä, mutta askellajiin en ole tyytyväinen.. Se oli ravia, laukkaa ja jotakin siltä väliltä :/ Luulen, että Oonaa häirtsi kun Siru juoksi niin kovaa ja yritti sitten saada laukalla sen kiinni.


Tiistaina kävin Oonan kanssa pyörälenkillä! Minä pyöräilin ja Oona jolkotteli vieressä, meni aika hyvin :) Alkuun Oona kyllä veti jokaiselle heinätupolle (joita peltojen välissä mutkittelevalla tiellä riittää :D), mutta kun saattiin vähän otettua ravia, niin helpotti :) Kyllä me pari kertaa onnistuttiin menemään hienosti myös Oonan laukatessa, mutta se on vähän hankalaa kun Oona tuppaa välillä kiilaamaan pyörän eteen :D

10 kommenttia:

  1. Moi!

    Eikö Oona vedä sua peräsään kun meet pyörällä?Mää ainakin kaatuisin heti:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loppuvaiheessa se alko vetämään kun yritin laukasta hidastaa mutta ei se muuten :) Oona on niin kiltti että sen kanssa uskaltaa kokeilla tollasta ;)

      Poista
  2. kANNATTAAKO 14v:nä ottaa ravishettis?Kun olisin kuitenkin 15v kun kortti olisi taskussa?:)Olen tät pähkäillyt...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu siitä, haluatko tehdä ponin kanssa muuta. Itse teen Oonan kanssa kaikenlaista, joten ei haittaa vaikka saan ajaa sillä raveissa vain 3 vuotta, sen jälkeen tehdään jotain muuta :)

      Poista
  3. Lataa ne kuvat suoraan Picasaan ja sieltä vasta lisäät tekstiin, niin ei tarvii itte pienentää kun Picasa laittaa kuvat automaattisesti pienemmäks kuvatilan loppuessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä ole tullut ajatelleeksi! Pitää nyt katsoa :)

      Poista
  4. Yks vaihtoehto on lisäillä kuvat Flickrin kautta:)

    VastaaPoista
  5. voithan sä tehä bloggeriin samannimisen käyttäjän, lisätä se kirjoittamaan myös tätä blogia ja lisätä sitä kautta kuvat. :)

    VastaaPoista