torstai 17. toukokuuta 2012

Hikikuuma ja vesisuihku

Aamulla blogissa oli vielä 88 lukijaa, joten vähänkö yllätyin kun äsken huomasin että teitä on jo 91! Kiitos! Siitä tuli heti mieleen, että mitä haluaisitte minun toteuttavan 100 lukijan täyttyessä? Arvonta? Kilpailu? Erikoispostaus? Ehdottakaa jotakin :)
Sitten tänäisiin kuulumisiin :) Oli tosi kuuma, 26 astetta varjossa! Poni parka vielä puoliksi talvikarvassa :D Orvokki kävi pitkästä aikaa ratsastamassa ja tottakai ponit pisti show'n päälle. Alkuun ne tuli kaikki kolme (Oona, Siru ja Helmi) näyttävästi kiitolaukkaa portille, mutta kun otettiin Oona ja Siru sisälle harjattavaksi ja Helmi siirrettäväksi putkitarhaan, alkoikin kunnon villihevostelu ;) Helmi rynni koko ajan (hölmö varsa :D), ja kun en antanut sen rynnätä tarhaan, se alkoi hyppiä ja siitä vasta Siru innostuikin ja alkoi rynniä tallista ulos ennen kuin sen sai naruihin (ihan perus-tyhmä-Siru :D). Ja Helmi innostui siitä vielä enemmän, joten päädyttiin sitten siihen, että pidin narun päästä kiinni ja Helmi veti pukkilaukkaa ympyrää keskellä tallipihaa. Sitten Tauno tuli pelastamaan tilanteen :) Niin ja eihän meillä tällaista aina ole. Ei tietenkään. Viimeksi kun Oonalla kävi ratsastajia, Siru ja Helmi tuli aidoista läpi ja Oona karkasi niiden mukaan tallista. Siitä voit lukea lisää täältä. Eikö nämä taliaivot oikeasti osaa käyttäytyä vieraiden edessä? :D

Ratsastuslenkki meni tosi hyvin, käytii montulla pyörimässä ja molemmat ponit, Oona sekä Siru oli tosi kiltisti :) Siitä ei sen enempiä, kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ;)

Hyyi!

5 kommenttia:

  1. Voin sanoo et oli ihanii kuvii. Kun ehdotit tai kyselet mitä sitten olisi kun on 100 lukijaa, niin ehdotan kilpailua!!!!

    VastaaPoista
  2. VOIiii ihana mikä pallero ja söpö pikkunen ratsastaja! :) Ihana pari! Lainaatko mullekki tuota ratsastajaa?;)

    http://pokerijaelli.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. ehkä joku erikois postaus.

    VastaaPoista