torstai 10. toukokuuta 2012

Muodossa ja kaikkea!

Nyt tuleekin taas koko alkuviikon kuulumiset samassa postauksessa, toivottavasti jaksatte lukea!

Maanantaina Oonalla oli vapari, mutta tiistaina kävin sovittamassa ponille omatekemiäni länkkärisuitsia ja juoksutin ponia liinassa pellolla.


Oona oli todella ärsyttävä, se oli jotekin muka unohtanut miten liinassa käyttäydytään! Laukata poni ei osannut ei sitten millään ja suunnanvaihdotkin olivat jotakin ihan vierasta. Jaaha. En kertoile siitä nyt sen enempää tai muuten haukun Oonan ihan lyttyyn!Keskiviikkona käytiin maastoilemassa porukalla. Noora-Oona, Merika&minä-Siru (vuorotellen) ja Merikan kaveri Krista oli polkupyörällä mukana :) Mentii pidennettyä lenkkiä montulle ja otettiin matkalla pari hyppyä metsässä ;) Oona hyppäsi tunteella! Siru oli vähän sählä, kun joutui eroon Oonasta (lue: yli 20m päähän Oonasta) ja vähän pukitteli mutta oli muuten tosi hieno! Merika ratsasti ensin matkan montulle ja sitten siellä koulua. Siru alkoi mennä muodossa! Siru ei ole koskaan mennyt meillä kummallakaan muodossa, mutta nyt se meni yhtäkkiä molemmilla! Ihana onnistumisen tunne! Ah, osaanko sittenkin jotain?

Merika&Siru
Minä&Siru <3
"Missä poni!? Mihin se meni!?"

Tänään kävin pitkästä aikaa yksin ajamassa Oonalla. Käytiin vähän tutkimassa uutta reittiä, mitä ei olla ennen menty ja Oona oli tosi kiltisti :) Yhdessä vaiheessa Oona tosin oli saada sydärin, kun metsästä loikki musta makkara, suoraan kohti! Tämä makkara osasi myös haukkua ja oli todella kiinnostunut ponista ;) Makkara-koira kävi vähän kierroksilla eikä antanut omistajalleen enää kiinni, joten yritin parhaani mukaan auttaa. Oona vähän hermostui, kun koira hyppi sitä vasten, mutta taputukset Oonalle, miten hyvin se silti suhtautui ADHD-makkaraan! Valehtelematta noin puoli tuntia yritettiin saada koiraa kiinni, sillä se oli nopea! Ei se karkuun lähtenyt vaan onnistui koko ajan väistämään kun sen melkein sai kiinni. Vihdoin parka oli niin väsy, että sain sen juuri ja juuri napattua pannasta kiinni ja pääsimme Oonan kanssa jatkamaan matkaa :) Tänäiseltä ei ole kuvia, mutta laitan tähän kuvan Oonan uudesta ihanasta rintaremminpehmusteesta, joka tuli tiistaina postista :)

2 kommenttia:

  1. Mutta muotohan on vielä aivan eriasia kuin peräänanto. Muodossa voi mennä ilman, että menisi peräänannossa. Tällöinhän hevonen menee pelkästään kuolaimella. Onpas muuten nätti rintaremmi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en kyllä ymmärtänyt pointtiasi. Siis kerroin, että Siru meni meillä muodossa, ei peräänannossa. En ole kovinkaan loistava ratsastaja, joten iloitsen kyllä pelkästä muodossa menemisestä enkä edes ajattele mitään peräänantoa!

      Poista