sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kivikauden ponit lenkillä

Tänään käytiin maastossa Oonalla ja Sirulla. Alkuun minä ajoin, Merika kuvasi kärryiltä ja Elina ratsasti, myöhemmin kyllä vaihdeltiin. Juuri kun oltiin lähdössä, keksin laittaa poneille nolot pompulat otsatukkaan, näin niistä tuli kivikauden poneja ;)


Lenkki oli n. 8,5km josta muutama kilometri oli metsässä. Oona oli tosi hieno, aika reipaskin ja lenkin jälkeen ihan litimärkä hiestä :) Oli niin lämmin (17 astetta auringossa), että poni varmasti kärsi mustassa paksussa karvassaan ;) Sirukin oli kiltisti eikä juurikaan säikkynyt, mitä nyt vähän säpsyili ja pukitteli :)


Kun oli miun vuoro ratsastaa Sirulla, yritin Elinan ohjeiden avulla ratsastaa Sirua muotoon (tai edes jotakin sinne päin!), mutta huomasin, että mitä enemmän yritän, sitä korkeammalle Sirun pää nousee. Ajoittain poni laski päätä alas, mutta pian se taas pongahti ylös. Jaa-a, ehkä pitää harjoitella vielä paljon lisää :D


On muuten huvittavaa huomata, miten Oonasta on tullut Sirun ja Helmin pomo. Ponin, joka on puoli metriä matalampi kuin tarhakaverinsa, tarvitsee vain vilkaista toisia, kun ne jo juoksevat hädissään pois :) Tänään Oona keksi omia juomakupin ajamalla toiset siltä pois katseen voimalla ja seisoi sitten sen edessä aikomattakaan juoda. Ihmeen pahantekijä! Oona on myös havaittu useampaan kertaan pissimässä yhteiseen heinäkasaan. "Jos minä en syö, eivät syö muutkaan!"

2 kommenttia:

  1. Moi!

    Voisitko antaa s-posti ositteessi?:)Voitais jutellla shettiksistä ja raveista?

    VastaaPoista
  2. Oukkei, oona.poni@luukku.com :)

    VastaaPoista