lauantai 3. maaliskuuta 2012

Nyt on muutto suoritettu!

Tänään mentii Merikan (pikkusiskon, jos joku ei vielä tiedä) kanssa tallille kymmenen aikoihin. Siivottii Oonan karsina huolella ja haettiin sitten Oona ja Topi sisälle. Raahattiin Oonan tavaroita tallista traileriin ja iskän pakettiautoon. Molemmat kärrytkin saatiin mahtumaan yhtä aikaa pakuun :) Sitten lastattiin Oona leveään 1,5 hevosen traileriin (luulisin?), poni oli koko ajan kääntymässä siellä ympäri kun oli niin paljon tilaa ;) Lastaus sujui täydellisesti, Oona käveli kiltisti sisään!


Ajettiin Taunon tallille, purettiin Oona traikusta ja katseltiin kuinka Siru pimahti uudesta ponista. Toinen kaahasi ympyrää tarhassa ja Oona tyytyi vain nopeasti vilkaisemaan sekopäätä. Vietiin Oona uuteen karsinaan, jossa ovessa on kivasti verkko, jotta Oona näkee karsinastaan käytävälle. Poni jäi sinne mussuttamaan heiniä, ei mitään ongelmaa :)

Sirun omistaja, Elina, oli myös tallilla, joten mentii sitte Merikan kanssa katsomaan kun Elina ratsasti Sirulla. Lopuksi mie menin Sirpalla vielä ilman satulaa siinä pellolla ja tottakai, onnistuin myöskin tippumaan! Ihan varoittamatta poni näki jotakin kamalaa ja teki reilun sivuloikan joka sai miut humpsahtamaan pehmeään hankeen ;)


Oona pääsi tilavaan putkitarhaan, jossa nyt toivon mukaan pysyy eikä tule heti läpi ;) Huomenna on suunnitelmissa lähteä Elinan ja Sirun kanssa maastoon Oonalla ajaen, katsotaan mitä siitäkin tulee :)

5 kommenttia:

  1. No hyvä kun muutto meni noin upeasti! :)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olin itsekin tosi tyytyväinen Oonaan, varsinkin lastauksen osalta :)

      Poista
  2. kaks ylempää kuvaa on ihan sika makeita :D

    VastaaPoista