tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kaikki on täydellistä!

Miulla on maailman paras poni <3 Kaikki on täydellisen hyvin ja ihanaa :) Niin ihanaa! Eikä edes ole tapahtunut mitään ihmeempää, arki vaan tuntuu niin täydelliseltä. Oona, Siru, kevät, aurinko, kaikki tekee miut niin ilokseksi!

Eilen käytii ihanalla maastolenkillä silleen että mie ratsastin Sirulla ja Noora Oonalla. Miun ystävä Riina oli mukana auttamassa (eli juoksemassa perässä). Siru oli ihanan kiltti ja rauhallinen, Oona tuli kiltisti laukaten perästä kun Siru ravasi edellä :) Oli tosi kaunis auringon lasku ja tuntu siltä, että tälleen sen pitäisi aina olla. Aina!

Tänäänkin riitti ilonaiheita ja kuvattavaa :) Kun tulin tallille, menin heti Oonan tarhalle ja ihmettelin miksi Oonan harja ja selkä oli ihan yltäpäältä kuolassa.

Pian selvisi sekin mysteeri, kun näin Billyn, Oonan naapuritarhassa olevan 160cm lämminverisen, keksineen uuden leikin. Billy tarttui hampaillaan Oonan harjaan ja kun poni yritti siirtyä kauemmaksi, kiskaisi hevonen kaverinsa harjasta takaisin =)


Siru ja Helmi ovat nyt samassa tarhassa ja poseerasivat hienosti kameralle. Helmi on jo nyt Sirua korkeampi vaikka on vasta alle vuoden ikäinen! Silti Helmi on "se pienempi" ja näinhän se meni, mitä isompi edellä sitä pienempi perässä :)

Kaksipäinen hevonen??

Kävin ajamassa Oonalla reippaan lenkin ja poni oli jo alkumatkasta ihan tuli hännän alla! Ravattiin aluksi n. kilometri todella kovaa (kun poni halusi juosta niin mitä sitä estelemään!) ja sen jälkeen mentiin jo rauhallisemmin ;) Matkalla juoksi vastaan myös iso ravihevonen! Oona alkoi hirnua uudelle kaverille jo kaukaa ja kun heppa oli mennyt ohi, oli ponissakin aikalailla pitämistä! Oona painoi kuolaimeen ja pisti laukaksi! :)

7 kommenttia:

 1. Kiva, että tuntuu tolta :) Jokainen heppatyttö olis kyllä sun asemassas ihan onnessaan, varsinki mä :D Hienoja kuvia taas. Mie muuten liityin lukijaks, kommentoin aikasemmi tohon edelliseen postaukseen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tuntuu tolta :) Jokainen heppatyttö olis kyllä sun asemassas ihan onnessaan, varsinki mä :D Hienoja kuvia taas. Mie muuten liityin lukijaks, kommentoin aikasemmi tohon edelliseen postaukseen :)

  VastaaPoista
 3. hahah kivoja noi kuvat, sippe on kyllä aina nii edustava :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirusta löytyy lisääkin oikein epäedustavia kuvia :D

   Poista
 4. Hieno teksti taas ;) Liityin lukijaksi villivarsan innoittamana. Oona on kyllä todellinen söpöliini<3 Kun ehdin, luen varmaan aikaisempiakin postauksia.

  VastaaPoista