perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kengät lentää

Tänään Noora tuli ratsastamaan Oonalla. Suunnitelmissa oli mennä ihan perusköpöttelyä ilman satulaa, mutta Oona oli erittäin energinen! Aloin jo peruuttaa ajatusta väkirehujen lisäämisestä lisäenergian saamiseksi, kun kerran yksi vapaapäivä teki tällaisia ihmeitä ;)

"Ottakaa mut lenkille, jookos?"

Pellolle oli Sirun jäljiltä tamppautunut sopivan kova ura, jota Oonallakin pystyi menemään ilman kummempaa kompurointia. Niinpä mentii sinne, Noora ratsasti energiapallolla ja minä kuvasin tarhassa laukkailevia Sirua ja Helmiä. Yhtäkkiä Noora huutaa, että "ota Oona kiinni!" ja huomaan, että Noora on pellon laidalla penkassa ja poni painelee pää viidentenä jalkana umpihangessa tallia kohti. Onneksi Oona ei lähtenyt kauemmaksi juoksentelemaan, vaan jäi tallin ovelle kierreltyään hiukan ympäriinsä. Noora nousi takaisin selkään ja huomasin että Oonalta oli irronnut kenkä toisesta etusesta! Ääh, tietenkin se oli hankilaukassaan polkaissut sen jalastaan jonnekin lumipenkkaan.. Kaviosta oli samalla lohennut oikein kiva palanen pois!

"Jipii! Täyttä kiitoa preerialle!"

Kun Oona vielä kiikutti Nooran pellolta tallille ennen aikojaan, laitettiin ponille satula ja jatkettiin pellolla pyörimistä hetken ajan. Oona kipitti ravissa minkä jaloistaan pääsi, joten ei edes kokeiltu laukkaa.


Yritin etsiä kenkää lumihangesta, mutta en löytänyt sitä. Onneksi tallille on huomenna tulossa kengittäjä laittamaan toisille kengät, joten samalla saadaan Oonallekin yksi puuttuva takaisin.

5 kommenttia:

  1. Haha, kyllä se Oona näyttää olevan viisas! :D Kaikki noi ponit, varsinki shettikset, on :-D Oonasta saatu taas kivoja photoja, niiku sie tunnut aina saavan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mie nyt Oonan _viisaudesta_ tiedä :D Enemmänkin se on hölmö ;)
      Hyviä kuvia olen alkanut saamaan ainoastaan tuon järkkärin johdosta!

      Poista
  2. ihanat kuvat :) oon uusi lukia.

    VastaaPoista
  3. Haha, kyllä se Oona näyttää olevan viisas! :D Kaikki noi ponit, varsinki shettikset, on :-D Oonasta saatu taas kivoja photoja, niiku sie tunnut aina saavan :)

    VastaaPoista