sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kyllä siitä vielä raviponi tulee!

Tänään oli tosi kaunis aurinkoinen ilma ja pari astetta pakkastakin viimepäivien plussakelien vastapainoksi, eli täydellinen päivä ajamiseen :) Lähdettiin maastoon minä Oonalla ajaen ja Elina Sirulla ratsastaen. Pihalla Oonaa odottaessaan Siru oli aika sekopää, hyppi minne sattuu ;) Maastossa molemmat ponit osasivat kuitenkin olla tosi kiltisti, Oonakin pisti Sirulle vähän kampoihin ravisuorilla. Mutta vain vähän, koska Siru on kuitenkin melkein puolimetriä korkeampi ja paljon pitkäkoipisempi kuin Oona :)



Lenkin pituudeksi tuli n.6,5km ja siitä ravattiin arviolta 4km. Oonan karva oli lenkin jälkeen kaulasta ja ryntäiltä ihan hiestä kiharana :) Pyritään nyt jatkamaan samanlaisilla (tai pidemmillä) lenkeillä n. 3-4krt viikossa, jotta saadaan poni ravikuntoon. Lappeessa olisi 25.3. hidas ponilähtö, joten eiköhän mennä sinne näyttämään muille mistä meidän läskiponi on tehty!

4 kommenttia:

  1. Aaa, kuullostaa niin kivalta tää teidän arki C: Mäkin olisin mielelläni oman hoitoshetuponini, jota en kuitenkaan ihan virallisesti hoitanut, mutta kävin about joka päivä sitä hoitelemassa ja ratsastamassa (silloin kun vielä pystyin sillä mennä)kolmen vuoden ajan, itselleni kaapannut, mutta se myytiin tossa kaks kuukautta sitten pois... Oot kyllä onnekas, kun sulla on noinkin sulonen poni, kuin Oona :-)

    Mä oon jo pitemmän aikaa, viime vuoden puolelta asti, seuraillu tätä teidän blogianne C---: Musta tää on aivan mahtava! :) Niin kivaa luettavaa, hienoja kuvia ja muutenkin kaikkea selkeästi toteutettua juttua täynnä C: Varmaan lempiblogini tällähetkellä :> Pitäis jossain vaiheessa tehdä käyttäjä ja ryhtyä ihan viralliseks lukijaks! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät blogista niinkin paljon :) Positiiviset kommentit on aina yhtä ihania! Hoitsun menettäminen ei ole kivaa, ihan kokemuksesta tiedän, mutta onneksi en menettänyt Oonaa vaan ostettiin se, ettei poni joutunut minnekään muualle :)

      Poista
  2. Mä sain viime viikolla hoitsun !<3! Se on ihana, mutta ei yhtä ihana kuin Oona, koska se on aina paras!!!!! <3 <3 <3 <3

    VastaaPoista