tiistai 14. helmikuuta 2012

Puomitreeniä ja ponien irvistelyä

Pidin eilen Nooralle ja Oonalle puomitunnin ja huomasin yllätyksekseni, että Oona arastelee puomeja! Se kolautteli kovasti jalkojaan niihin ja jumitti sen jälkeen eikä halunnut enää mennä puomeille... En ole tuota ennen huomannut, mutta sama on myös esteillä. Ehkä Oona ei ole ennen meille tuloa mennyt kovinkaan paljoa (lainkaan?) puomeja tai esteitä ratsastajan kanssa.

Laukan jälkeen ponin jalat nousivat jo huomattavasti paremmin eikä Oona osunut kertaakaan puomeihin! Se tarkoittaa siis, että Oona pitää aina verkata myös laukassa ennen puomeja tai esteitä. Ennenhän Oona ei suostunut lainkaan laukkaamaan, joten se vähä mitä esteitä hypättiin, mentiin raviverkalla. Eikä ne hypyt kovinkaan sujuvia olleet, mutta ehkä nyt jatkossa onnistuu, kun kerran koin tällaisen Ahaa-elämyksen ;)
Aijaijai...

Yritys on kova!

Ja kompuroi taas :/

Laukan jälkeen komeasti!

Tänään ajoin Onzkulla puolisen tuntia kentällä, tehtii ihan perusharjoittelua; ympyröitä, peruutuksia, kaarevia uria, ravin nostoa pysäytyksestä. Omasta mielestäni meni kivasti, mutta harmi kun ei ollut ketään kuvaamassa :(  Sen sijaan ponit pistivät parastaan kameran edessä:

Oonaa haukotuttaa kovasti :D
Samoin Kopsua ;)
Ruusu irvistelee ihan muuten vaan!

3 kommenttia:

  1. moikka! pidät vissiinki tätä ponia pöntylässä? =) aattelin vaan et tiiätkö että otetaanko sinne yhtään hevosta? ku tarvisin mun ylläpitohepalle paikkaa johonki kesään asti.. :s kiva blogi muuten! =)

    VastaaPoista
  2. Juu, Oona asuu vielä toistaiseksi Pöntylässä, mutta sieltä on nyt parin viikon sisällä lähdössä kaikki loputkin hevoset pois... Joten ellet halua alkaa tekemään aamutalleja, ei ole oikein mahdollista tuoda sinne yhtään hevosta :/

    VastaaPoista
  3. voisin iha mielellään tehä aamutalleja, silloin oonaki vois jäädä pöntylään ja mä saisin mun hepalle paikan? toivon vaa et vaikka sä tai joku muu vois tehä välillä iltatallin tai jotain muuta ! paljokohan tulis maksamaan tallipaikka silloin?=)

    VastaaPoista