tiistai 21. helmikuuta 2012

Lumimyräkkää

Viime päivät on ollut yhtä tuulta ja tuiskua! Oona sai sunnuntaina mummon vanhan villaviltin kuivatusloimeksi ja tänään se pääsi ensimmäistä kertaa testaukseen. Ero viltin alla olleen kyljen ja pelkän loimen alla olleen lavan välillä oli aika huomattava. Villaviltti vs. fleeceloimi, villa voittaa ehdottomasti!

Sunnuntaina käytiin porukalla maastossa :) Oonan kärryissä oli miun lisäksi Mimmi, Ruusulla ratsasti Miina ja Pöntylään lomalle tulleella Topilla ratsasti Mia. Oona oli ihan innoissaan lenkkikavereista ja olisi mieluusti painellut tuhatta ja sataa pitkin metsätietä! Koska Ruusu oli samalla perähevosena, täytyi Oonankin vauhteja hieman hillitä ;)


Maanantaina eli eilen vain juoksutin Oonaa, Ruusua ja Kopsua hetken irtona. Saivat päästellä enimmät höyryt pois ;) Oona kävi ihan kierroksilla, veti pukkilaukassa ympäriinsä ja pysytteli hienosti puolimetriä korkeamman Kopsun vauhdissa!

Ruusu ottaa lumipesut :D

Tänään Noora kävi ratsastamassa Oonalla. Ja tottakai, jos poni on kaksi päivää ollut ihanan reipas, täytyy vastapainoksi ottaa yksi (tai useampi) jumitus-päivä. Poni pysähteli kentällä viiden metrin välein ja maastossa käydessämme ei suostunut tulemaan alamäkeä alas.. Ylös (eli takaisin tallille päin) kyllä laukkasi hienosti, siitä pisteet Oonalle ;)


Haluaisin vielä muistuttaa kaikkia lukijoita, että painakaa ihmeessä noita "tykkäsin" ja "en tykännyt" nappeja, jotka löytyvät tekstin lopusta. Olisi kiva tietää mistä postauksista pidätte ja mistä ette :)

3 kommenttia:

  1. Mielummin haluaisin että oisi lumimyräkk, kun tällänen loska keli niinkuin täällä! Täällä on tänäänkin ollut +3:(

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Niin no, loskakeli olisi vielä pahempi :) Onneksi meillä on vielä miinusasteita!

      Poista