keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hyrr, kun on kylmä!

Pakkaset on kiristynyt hetkessä -5:stä asteesta -22:teen! Yhtään ei huvita tällasilla pakkasilla lähteä ajamaan, vaikka olinkin juuri päättänyt että alan ajaa Oonalla neljä kertaa viikossa :) Vihdoin on myös päivä pidentynyt niin, että arkisin ehtii koulun jälkeen ajamaan.

Tänään juoksutin, tai oikeastaan vaan katselin vierestä ja vähän kannustin, kun laskin ponit taas kentälle vapaiksi. Oona vaikutti jotenkin tosi jäykältä, eikä se olisi halunnut kauheasti juosta :/ Ruusun askel sen sijaan oli oikein liidokasta ja kaunista katsottavaa :) Tekisi mieli pyytää Oonalle hieroja, mutta kuka senkin maksaisi? Miun tili on jo miinuksen puolella, koska ostin ne valjaat :D Toivottavasti ne tulevat pian!

Ponit saivat olla vain vähän aikaa tänään aamulla ulkona, koska Mia kävi Ceben kanssa klinikalla. Selvisi, että Cebeltä oli toinen takanen murtunut ja se joutuu nyt seisomaan tallissa kammottavat neljä kuukautta! Oona pimahti syyskuussa kahdesta päivästä ilman ulkoilua, niin miten käy vieläkin enemmän virikkeitä kaipaavan Ceben? Kauheen huonoa tuuria, voimia Mialle sekä Cebelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti