lauantai 25. helmikuuta 2012

Kahdeksan päivää muuttoon!

Muutto alkaa jo tuntua todelliselta! Viime keskiviikkona laitettiin Taunon tallilla Oonan tulevaa karsinaa valmiiksi Suvin ja Merikan kanssa; täytettiin puruilla, katsottiin ruokakupille ja juoma-automaatille sopivat paikat ja katsottiin karsinan ovelle sopivaa korkeutta, jotta Oona voi nähdä sen yli :) Vastaavasti taas Pöntylässä olen järjestellyt Oonan tavaroita, tuonut turhimpia kotiin ja yrittänyt laittaa kaikkein tärkeimmät Oonan laatikkoon muuttoa varten.

Kaikki neljä hevosta lähtevät Pöntylästä ensi viikon aikana: torstaina Kopsu (jota ei sittenkään onneksi lopeteta vaan se pääsee uudelle tallille!), sunnuntai-aamuna yhtäaikaa Ruusu ja Oona eri talleille ja sunnuntai-päivällä Topi palaa Pöntylässä vietetyltä "maalaislomalta" Helsinkiin.

Ruusu meni Oonalle kylään ;)
Miten nämä kaksi voi erottaa eri talleille?

Yhtenä päivänä kerroin Oonalle tulevasta muutosta ja oli kuin Oona olisi oikeasti ymmärtänyt ;) Kun mainitsin isommasta karsinasta, nousi ponin korvat höröön mutta kun kerroin ettei Oonalle olisi shettiskaveria, painoi Oona heti päänsä alas korvat lurpallaan! Lopulta kuitenkin heinänkorsien metsästys purujen seasta osoittautui Oonan mielestä paljon kiinnostavammaksi kuin miun horinoiden kuunteleminen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti