sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Uuteen talliin totuttelua

Tänään tuntui aika hassulta vaan ilmoittaa "lähen nyt tallille!". Koskaan tallimatkani ei ole ollut niin lyhyt, etteikö olisi tarvinnut kyytiä kysellä, mutta nyt vain otan polkupyörän ja menen milloin huvittaa!

Kun tulin tallille, Oona ja Ruusunen olivat taas rapsuttelemassa toisiaan tarhassa. Niistä taitaa tulla sydänystävät :) Tallissa levittelin Oonan tavaroita meille varattuihin kaappeihin ja hyllylle, kärryt saatiin yhteen tyhjään karsinaan, jossa Oona oli väliaikaisesti viime yön. Tänään tallilta lähti eräs hevonen, jonka karsinan Oona nyt sai itselleen (ihan Ruususen naapurista).
   Käytiin Nooran kanssa ajamassa Oonalla noin kolmen kilometrin lenkki ja katseltiin samalla vähän paikkoja. Oona yski lenkillä jonkin verran, toivottavasti se on ohimenevää, eikä johdu uudesta tallista!

Huomenna tarkoitus olisi mennä koulun jälkeen Riinan kanssa tallille, en vielä tiedä mitä tekemään :)


Tänään käytiin Merikan kanssa myös ratsastamassa Sirulla, mutta en nyt kerro siitä kovinkaan tarkasti, sillä äänestys on aika tasaväkinen sen suhteen, kirjoitanko tänne lainkaan Sirusta. Mentiin kuitenkin pellolla ja Siru oli taas oikein mukava :) Ensi kerran tiistaina ja silloin mennään Merikan ja yhden "tallityöntekijän" kanssa katsomaan jotakin maastoreittiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti