maanantai 17. lokakuuta 2011

30 lukijaa!

Kiitos kaikille kolmellekymmenelle lukijalle, teidän määrähän kasvaa jo kovaa vauhtia! Ajattelin, että voisin vaikka neljänkymmenen kohdalla järjestää pienen arvonnan ;) Miltä kuulostaa?

Lauantaina käytiin tosiaan ajamassa Oonalla ja otettiin Ruusu perään. Tällä kertaa lenkki meni todella hyvin, eikä tullut yhtään autoa vastaan! Käytiin samalla suunnalla kuin viimeksikin, tosin nyt ajettiin vähän pidemmälle. Heti Pöntylän jälkeen pyöräiltiin Merikan kanssa Taunolle, Sirua ratsastamaan, ja oltiin ekaa kertaa ihan kahdestaan :) Katokseen menemisen kanssa oli hieman ongelmia, poni jyräsi kuten ennenkin, mutta paljon pahemmin. Lopulta Tauno (tallin omistaja) sai Sirun naruihin ja siinä olikin sitten hommaa saada poni seisomaan aloillaan. Sillä kun on tapana riehua katoksessa. Kun olimme saaneet Sirulle suojat jalkaan, satulan selkään ja suitset päähän, lähdimme maastoon. Poni oli ratsastaessa todella nätisti, vaikka traktorikin tuli yhdessä vaiheessa vastaan!

Ja tämähän on aivan upea kuva; poni edustaa, tausta on upea ja kokonaisuus toimii :D


Sunnuntaina pidin Miinalle tunnin Oonalla, Mimmi ei tällä kertaa tullut. Aluksi laitoin ratsukon tekemään voltteja, pysäytyksiä, pääty-ympyröitä ja sitten laukannostoja, puomeja ja pientä kavalettia. Täytyy erikseen mainita, että Oona nosti laukat todella hyvin ja meni puhtaammin kuin ennen. Yleensä Oonan laukka on sellaista ravi-laukka sekoitusta. Lopputunnista kokeilimme taas hieman jalkapalloa, mutta koska Oona vaan halaili ja nojasi palloa vasten, vaihdoimme hippaan. Se meni siis niin, että Miina sai ratsastaa Oonalla ihan missä askellajissa vain ja ottaa miuta kiinni. Mie sain vain kävellä! Kun Miina oli koskettanut miuta raipalla, mie lähdin kävellen jahtaamaan ratsukkoa. Suosittelen!

Kuva keskiviikolta, kun Oona kävi meillä :)

Tänään, eli maanantaina kävin ajamassa Onzkulla. Olin ajatellut mennä oikein pitkän ja hikisen lenkin, mutta mitä vielä! Jouduttiin pysähtymään viiden minuutin välein, kun kaikki halusivat tulla ihailemaan ponia :) Mentiin siis taajama-alueella ja siellä oli paljon porukkaa. Lopulta lenkistä tuli käynti painotteinen ja vain loppumatkasta saimme otettua hieman kovempaa ravia.


4 kommenttia:

  1. Ompas kiva että pidät arvonnan:) Mutta haluaisin kysyä että minkä laisen arvonnan pidät? T: ORVOKKI:)

    VastaaPoista
  2. Ajattelin sellaista, että kaikki lukijat ovat mukana arvonnassa ja palkintona olisi jotain pientä hevostavaraa :)

    VastaaPoista
  3. Voit käydä minunkin blogissa se ei ole mikään paras mutta normaali! osoite: orvokin hepat-hepoblogi.

    VastaaPoista