perjantai 7. lokakuuta 2011

Sateinen syksy


(c) vesimiesneuloo.blogspot.com

Torstai:

Herätyskello soi 6.45, raahaudun kahdeksaksi jalkapallokentälle liikuntatuntia varten. Kaikkialla on sumua, tuskin näen kahtakymmentä metriä kauemmaksi. Kahden tunnin älyttömän pallon potkimisen jälkeen likomärkänä poljen kotiin vaihtamaan vaatteet. Koulupäivä jatkuu tavallisilla tylsillä tunneilla. Kolmelta pyöräilen kirkonkylälle isoskoulutukseen tihkusateessa ja rättiväsyneenä. Viideltä käyn kotona vaihtamassa vaatteet ja kävelen tallille. Edelleen tihuttaa. Tallipihaan ehdittyäni alkaa sataa kovemmin. Raahustan talliin sateensuojaan ja vastaani tuulahtaa ihana tallin tuoksu, hörisevät hevoset ja kaunis Oonani. Se piristää päivääni, saa auringon paistamaan ajatuksissani. Ilman sitä en jaksaisi <3


Perjantai:

Kävin tallilla heti koulun jälkeen kahdelta. En tehnyt Oonan kanssa mitään erikoista, valokuvasin vain hieman, sillä Merika oli tulossa myöhemmin kaverinsa kanssa liikuttamaan sen. Aikaisemmin päivällä ponit olivat jekkuilleet, Miaa lainaten: "Vapauttakaa ponit järjestön pääjehut Oona ja Ruusu olivat nostaneet laitumen portin pois paikoiltaan..." Olivat sitten joutuneet tarhaan :)

Portti ponien jäljiltä...

Sen jälkeen menin taas Suvin kyydillä ratsastamaan Sirua. Mentii sellasella hiekkakuopalla, joka toimii kenttänä, koska tallilla ei ole oikeaa kenttää. Poni oli upea! Siru ei hyppinyt ollenkaan, säpsähti vain pari kertaa :) Kuopalla sain pidettyä sen hyvin kaikissa askellajeissa ja lisäksi tehtiin väistöjä ja voltteja. Ratsastuksesta jäi hyvä mieli :)

Taunon tallilta lähdettyämme käväistiin Pöntylän kautta, sillä Suvi halusi nähdä Oonan. Poni hörisi jo kaukaa meille (<3) ja oli mielellään tulossa miun mukaan, koska Ruusunen ei ollut tarhassa. Otin Oonan sisälle ja siivosin sen karsinan. Jätin ponin syömään iltaheiniä karsinaansa ja lähdettiin kotiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti