keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Kunto kasvaa!

Mutta ei niinkään Oonalla, vaan miulla. Pyöräilen tai kävelen joka päivä tallille ja siellä liikun luonnollisesti aika paljon. Myös ratsastaminen kohottaa lihaskuntoa, joten eiköhän repäistä ensi kevään cooperin testissä vähän parempi tulos ;)

Maanantaina juoksutettiin Oonaa liinassa kentällä. Poni ei ollut ihan energisemmästä päästä :D Jumppapallo ei kiinnostanut Oonaa yhtään! Ihan kuin ei olisi sitä koskaan nähnytkään ja tietenkin olin juuri kehunut Riinalle miten taitava Oona on pallon kanssa ;)




Tiistaina eli eilen mentiin Merikan kanssa ratsastamaan Sirulla. Suvi, eli "tallityöntekijä" toimi meidän taksina ja oli mukana maastossa neuvomassa. Siru oli aika pörheä ja testaili aika paljon. Merika halusi mennä ensin, sillä yleensähän hevoset ovat rauhallisempia poispäin kotoa mennessä (täydellisenä esimerkkinä Oona..), mutta Siru olikin poikkeus. Yhdessä vaiheessa se peruutti tien laitaan ja tipahti sitten syvään ojaan Merikan kanssa. Poni vähän hämmästyi, mutta loikkasi onneksi sieltä pois ja Merika pysyi kyydissä. Sen jälkeen Suvi vähän läksytti Sirua ja jatkettiin matkaa.
   Pidin Oonalle vapaapäivän, koska Sirulla meni aika myöhään. Lähdin illalla siivoamaan Oonan karsinaa, mutta Mia (Pöntylän tallin hevosten hoitaja) oli siivonnut sen puolestani ja hevoset oli jo ruokittu.

Tänään Noora tuli mukaan tallille ratsastamaan. Tallilta oli lähdössä muitakin ratsukoita maastoon, joten varustettiin Oona ja lähdettiin muiden perään. Mie roikuin letkan hännillä kävellen, Oona meni innoissaan Ruususen perässä pitkin peltoja ja metsiä :)

Oona & Ruusu - on ne vaan niin kamuja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti