perjantai 14. lokakuuta 2011

Suunnitelmia, videoita ja ratsastusta

Oonalla oli eilen sekä tänään vapaapäivä, vaikka tarkoitus oli tänään liikuttaa. Ei ehtinyt :( No, poni on vain hyvillään vapareista :)

Huomenna olisi tarkoitus lähteä taas perähevosen kanssa maastoon, tällä kertaa Merika tulee kuitenkin mukaan... Pysyvät nämäkin rillirouskut kurissa!

Sunnuntaina pidän taas tunnin Mimmille ja Miinalle (Mian lapsille) Oonalla ja Ruusulla.

Maanantaina voisi ehkä käydä ajamassa vähän reippaamman lenkin?

Tiistaina Noora tulee luultavasti ratsastamaan Oonalla.

Edemmäs en jaksa enää ajatella :D Tuskin nämä suunnitelmat ketään kamalasti kiinnostaa, mutta kirjoitan nyt edes jotakin :) Ai niin, tässä se video, jonka lupasin laittaa:


Lisäksi toinen, jonka sain tänään valmiiksi :) Olen nyt hirmuisesti innostunut videoiden tekemisestä, vaikka ne eivät mitään kummoisempia olekaan!Tuo äänestys, jossa saitte kertoa mielipiteenne Sirusta blogiin kirjoittamisesta, päättyi aika tasaväkisesti... Kuitenkin Sirun kannattajat ottivat demokraattisen enemmistön, joten kerron Sirusta kuten tähänkin asti, eli kirjoittelen aina vähäsen :) Tänään Siru oli nätisti, melkein yhtä kiltti kuin viimeksi :) Yhdessä vaiheessa meinasin tosin lentää satulasta, kun metsästä ilmestyi taaksemme vieras koira ja Siru teki suuren ilma-pukin! Se siis tavallaan hyppäsi ilmaan ja pukitti, tiedättekös?

Kännykkälaatu, oon ihan hirveen näkönen ja jalustimet on näköjään aika lyhkäset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti