lauantai 1. lokakuuta 2011

Muuttopäivä videona!

Tein tänäisestä Oonan muuttopäivästä videon :) Se kertoo lähes kaiken tarpeellisen!Haettiin Oona Maijalta kahdentoista aikoihin ja tuotiin se Pöntylään. Ensin tutkittiin vähän paikkoja ja sitten jätin ponin karsinaan siksi aikaa, että haimme loput tavarat Maijalta. Oona tuntui viihtyvän Ruususen (shettis kaverinsa) kanssa, ainakin kovasti toisiaan rapsuttelivat tallissa. Huomenna ne pääsevät samaan tarhaan tutustumaan paremmin. Lisäksi näytimme Onzkulle pomppupallon ja opetimme ponin tökkimään sitä turvalla eteenpäin. (Valitinko vasta vähän aikaa sitten, että Oona on hidas oppimaan? Ei kyllä ole! Pallon tönimisen se oppi viidessä minuutissa!)
   Toiset hevoset katsoivat kummissaan uutta tulokasta, varsinkin Cepe, joka seurasi laitumeltaan Oonan pomppupallo-harkkoja.

En olisi tahtonut jättää Oonaa hetkeksikään, mutta lähdin sitten Merikan kanssa kotiin, kun hevoset oli ruokittu yms. ja talli tyhjeni ihmisistä. Huomenna aamulla menemme ratsastamaan Sirulla ja sen jälkeen menen hoitamaan Oonaa. Kenties menemme huomenna ajamaan :)

3 kommenttia:

  1. Tän blogin ulkoasu ja otsikkokuva on tosi ihania. :) Ja toi favicon sopii tähän blogiin ihan mielettömän hyvin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti :) Kiva tietää, että joku tykkää (muukin kuin minä)!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti Oona viihtyy Pöntylässä.. :3.

    VastaaPoista