keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 18. luukku

Kuten pari luukkua aiemmasta videosta ehkä huomasittekin, Oona on aika villikala pulkka- tai hiihtoratsastaessa. Siispä kutsuimme Jennin "kouluttamaan" Oonaa (tai pikemminkin Oona kouluttamaan Jenniä), jotta tuo peto (tässä siis viittaan Oonaan) saataisiin aisoihin. Lopputulos oli kuitenkin vähän toisenlainen, ja taitaa olla ettei Oonalla kovin paljoa uskalla enää hiihtää, ellei Jenni ole valmis riskeeraamaan itseään uudestaan :D

Kuvakaappaus videolta. Mitä ihmettä Oona!? :D
 
PS. Tällä kertaa musiikki on kaikkea muuta kuin jouluinen, mutta sanat oli kuin nakutettu Oonalle (the beast inside, don't get too close, it's dark inside,...) :D


 
Oona niin söpönä! Jennin istuntakin on aika söpö kun Oona juuri ennen kuvaa pukitti :D

Ja sanajahtiin tällä kertaa

11 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanu Oonalle häntäremmin? Mä oon ettiny mun shetulle mutta en löydä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuli Oonan mukana, joten en osaa auttaa.. :/

   Poista
 2. Tää oli super kiva! Voisitko tehä jonkun luukun niin, että haastattelet Noora (vai oliko se Nora), jostain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä luukut on kyllä jo täynnä... Mutta jos jotakin luukkua en ehdi toteuttaa, niin miksi ei :)

   Poista
 3. Laittakaa Oonalle ravisuitset sekillä ja laittakaa delta satulaan kiinni ja sekki sitten kiinni siihen :) Ei saisi vedettyä päätä alas ja pukiteltua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen viritelmä olisi tosi hyvä, mutta Oonan sekki on pujotettavaa mallia (ei saa kiinni deltaan) ja satulan lenkit niin räjähdyspisteessä, ettei delta kestäisi niissä... Pitää yrittää viritellä jotain :)

   Poista
 4. Anu R/shetulle menee ihan ponin normi häntäremmi ja siihen täytyy tehhä kyllökin lisää reikiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, jos itsekin joutuu joskus ostamaan uuden häntäremmin! :)

   Poista
 5. Haluatko tietää mistä pukittelu johtuu? Liinasta, joka on kiinni niin että painaa ponin selkää. Paine selässä/pyllyn päällä tuntuu ikävältä, jonka takia peppu lentää. Eli ottakaahan tuo solmu pois liinasta, niin ehkä peppukin pysyy maassa. :) Monilla shetuilla on tällainen "pukkinappula", eli en yhtään ihmettelisi jos siitä johtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvinkin olla, mutta ilman tuota solmua liina menisi liian helposti Oonan jalkoihin... Viime talvena käytettiin solmun sijaan myös potkuremmiä, mutta Oona pukitteli silloinkin. Siitähän ei pitäisi kuitenkaan samalla tavalla aiheutua painetta..?

   Poista
  2. Me laitettiin meijän ponilla liina sillee hassusti häntäremmin välistä, en osaa selittää:d Nii sillon ei ainakaa valu:)

   Poista