sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Marraskuun rakennekuvat

24.11.2013
30.10.2013
 
Uskoisiko tuota? Ihan selvästi näyttää, että Oona olisi laihtunut mahan seuduilta! Uskaltaisiko sitä toivoa, että laihdutuskuurista olisi sittenkin jotakin hyötyä? Olisihan se ihanaa, kun Oonasta saisi oikein sporttisen (ja samalla tosi vauhdikkaan, kiitos!) ja se voisi pärjätä näyttelyissä tai raveissa ilman että maha olisi ongelma! Toisaalta, ettei nyt liikaa innostuta huimasta painon pudotuksesta, Oonaa on vasta noin puoli tuntia ennen tänäisen rakennekuvan ottamista juoksutettu, ehkä sillä on osansa asiaan? Yleensä nappaan Oonan suoraan tarhasta harjauksen kautta kuviin, sillä rankka liikutus ainakin saa Oonan näyttämään laihemmalta. Ehkä sen näkee sitten kuukauden päästä, että onko tämä nyt oikeasti suunta parempaan vai aikooko tuo vielä paisua vähän lisää.. :D
 
Iih, lunta! Poni niin nättinä :D

8 kommenttia:

 1. Se on paljon ryhdikkäämmän näköinen tuossa kuvassa, kuin kuukauden takaisessa! Hiljaa hyvä tulee, eikös se niin mene? :)

  VastaaPoista
 2. Näyttää jotenkin paljon ryhdikkäämmältä :)

  VastaaPoista
 3. Viimeinen kuva on todella hieno. :) Ryhdikkäämmältä näyttää:) Oona on niin söpö:)(:(:

  VastaaPoista
 4. Oona on ihana!
  Mulla oli joku shettis-risteytys mut sitten meil ei ollut varaa pitää sitä ja se muutti IR:an talliin tuntsariks:) Onneks nään sen joka viikko=)
  -Nuppu

  VastaaPoista