keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Leikkien menemään!


Oonan vaihtoehtoinen liikutus on sujunut varsin mallikkaasti! Ei olla käyty ajamassa ollenkaan kahteen viikkoon, vaan sen sijaan ollaan tehty talutuslenkkejä maastossa, juoksutettu kentällä, ratsastettu ja vähän ohjasajettukin. Kohta alkaa loppua ideat tällaiseen liikutukseen, mutta onneksi maanantaina alkaa uusi kevyempi jakso, joten sitten voi taas alkaa pikkuhiljaa ajaa Oonalla kun pääsee valoisaan aikaan tallille! Nyt kuitenkin vähän videota sunnuntaisesta seuraa johtajaa -leikkihetkestä! Oona oli suht reipas, mutta ei kuitenkaan räjähtävän villi kuten välillä (se on sellainen vain sillon kun kukaan ei ole näkemässä :D)!


27 kommenttia:

 1. kiva postaus, oona taas niin söpönä <3 hei mistä sait nää fontit ja palkit yms violetiksi? :) tai mistä sen värin voi vaihtaa, kiitos TOSI PALJON jos neuvot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Öö, muistaakseni nuo värit voi muokata kohdasta Malli ja sieltä Mukauta :)

   Poista
 2. Ihana Oona! Oona näyttää ponilta, joka on tallilla missä vuokraan hevosta. Meinaan aina sanoa sitä Oonaksi vaikka en nimi on Misty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö... Se onkin Oona

   Poista
  2. Eka ano tarkoitti varmaan, että hän meinaa sanoa aina tuota Mistyä Oonaksi ;)

   Poista
  3. Oona on ihana poni! Mun kaima!;)

   Poista
 3. Ihana Oona!Miten ponin voi saada noin hyvn seuraamaan?Meidän poniruuna ei suostu millään seuraamaan , tai no ehkä muutaman metrin jos saa herkkuja...Miten olet opettanut Oonan vai seuraako se itsestään? :

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitettiin Oonan kanssa ihan lyhyistä parin metrin matkoista ja vähän kerrallaan pidennettiin niitä. Ja alkuun tehtiin seuraamista ihan vaan käynnissä, mutta nyt se onnistuu ihan niin vauhdikkaasti kuin itse pystyn vain juoksemaan! :D

   Poista
  2. Ok :) !Annoitko Oonalle aina herkun kun se seurasi sinua vähänkin matkaa?

   Poista
 4. Oona on kuin kaksoisolento meidän Jollelle! (: Samanlainen tumma, pyreähkö shettis :D. Sun blogis on todella ihana, ihana ulko asu, selkeät postaukset ja ihana päätähti!
  Meidän blogia saa käydä kurkkaamassa (: http://kauramoottorit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihana Oona! <3 tosi hauskasti seuraa perässä, vähän niikuin meidän Sissikin. Minun ja Sissin blogi: sissiponini.blogspot.fi. :D jos vaan jaksat, niin olisi kiva jos kävisit katsomassa! ;)

  VastaaPoista