lauantai 2. marraskuuta 2013

Lokakuun rakennekuvat ja esteitä

Postauksen kuvien laatu on sitten vähän mitä sattuu, kun en kehtaa näin suurta määrää kuvia ladata tinypicin kautta...

Taas vaihteeksi julkaisen rakennekuvan liian myöhässä! Tarkoitushan olisi loogisesti julkaista lokakuun kuva lokakuussa, mutta eipä näytä onnistuvan :D Tällä kertaa kuva on kuitenkin otettu lokakuun puolella, joten pisteet siitä!

30.10.2013
30.9.2013
Uudemmassa kuvassa Oona näyttää kyllä paljon lihavammalta kuin kuukautta aiemmin otetussa, mutta eihän se ole mahdollista kun poni on laihdutuskuurilla! :D Mutta ehkä tuon mahan pullistumisen voi selittää karvalla..? Kun Oonalla on jo tosi paksu talvikarva!

 

Keskiviikkona oli tosi ihana aurinkoinen sää ja kerrankin siitä ehti nauttimaan muutenkin kuin koulun ikkunan läpi! Koulu loppui minulla jo kahdeltatoista (tai loppui ja loppui :D), joten ehdittiin Nooran kanssa tallille vielä valoisaan aikaan. Rakennekuvien ottamisen jälkeen satuloitiin poni ja Noora lähti kentälle verryttelemään esteiden hyppäämistä varten. Kasasin kentän toiselle pitkälle sivulle okserin, jonka aloituskorkeudeksi laitoin 30cm.


Oona hyppäsi ihan hyvin, omalla mielenkiintoisella tyylillään Nooran yrittäessä parhaansa mukaan pysyä hypyissä mukana. Oona kuitenkin hyppäsi joka kerta, se ei kieltänyt tai kiertänyt estettä edes Nooran tippumisen jälkeen, kuten se yleensä tekee!

Hups..
Kaikki hyvin!
Oona lentää!

Estetreenin jälkeen kävin satuloimassa itselleni Napin ja lähdettiin molempien hevosten kanssa vielä maastoon. Oonalle tuo kolmen kilometrin lenkki oli aikamoista spurttailua, kun se ravasi tai laukkasi lähes koko matkan Napin ravin perässä. Laukkaaminen tosin loppui siihen, kun Oona lähti Nooralta käsistä eikä tahtonut enää pysähtyä ollenkaan... Poni paahtoi Napista ohi täyttä kiitoa ja pysähtyi vasta kun huusin Nooraa nojaamaan ihan reilusti taakse samalla kun pidättää ohjista. Siihen Oona pysähtyi oikein nätisti, mutta joutui sen jälkeen enää vain ravaamaan :D

Karvajalka :D
Eihän mikään näin suloinen voi olla niin pirullisen viekas? :D

9 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat Oonan päästä!!<3 Ja kyllä täältä ruudun toiseltapuleltakin huomaa, että tuo "lihominen" jiohtuu talvikarvasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, toivotaan näin! Olisi aika kurja pitää ponia nälässä ja katsoa vaan kun sen maha turpoaa :D

   Poista
 2. Mitä mieltä oot siitä että Noora käyttää meikkiä?

  VastaaPoista
 3. Aijotko ilmottaa Oonan Kouvolaan 14.10

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En, ja se harmittaa ihan hirveästi! Tuo olisi ollut ihan täydellinen lähtö meille, mutta koska se sattuu arkipäivään, ei meillä ole mahdollisuutta päästä sinne.. :(

   Poista
  2. Oona on keljuilevin poni jonka tiiään! Mut ei sille varmaa ikinä voi olla vihanen kun se on niiiiiiiiiiiiiiiiiin söpö!<3

   Poista