sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Viimepäivien sekalaiset ratsastukset


 
Ihan alkuun video minusta ja Pojusta viime torstailta. Se on aika tylsä :D
 
Maanantaina käytiin Oonan kanssa pitkällä ajolenkillä (josta olikin kuvia joitakin postauksia taaksepäin, eli täällä). Matkaa siitä kertyi 12,5 km, kun käytiin kysymässä yhtä ihanaa sänkipeltoa ratsastuskäyttöön. Valitettavasti reissusta tuli aika turha, kun ei tavoitettu Merikan kanssa pellon omistajia. Torstaina käytiin sitten skootterin kanssa vielä kysymässä peltoa uudestaan ja saatiin onneksi lupa käydä ratsastamassa sillä ennen kuin se kylvetään!
 
Siispä suuntasimme jo seuraavana päivänä, eli perjantaina Loben, Merikan, Oonan ja Kristan kanssa pellolle! Merika ratsasti siellä Lobella, minä ja Krista kuvattiin (ja Oona nukkui), ja vuoroteltiin välillä ratsastuksessa. Oli kyllä ihanan iso ja tasainen pelto! :)
 
Merika ja Lobe
Krista ja Lobe
Minä ja öh, vinttikoira-Lobe
 
Kun vihdoin päästiin pellolta takaisin tallille, oli matkaa kertynyt ihan kiitettävät 13,1 km! Silti Oona jaksoi vielä touhottaa tallipihaan asti :D Kun hevoset oli hoidettu, kävin vielä nappaamassa Pojun laitumelta ratsastettavaksi. Alunperin oli tarkoitus ottaa hienoja este-kuvia laitumelta suomenhevosen päivän kunniaksi, mutta loppujen lopuksi kun Pojulla ei voinut yskimisen takia hypätä, eikä ratsastuksesta muutenkaan tullut mitään upeita kuvia, jätin idean kokonaan toteuttamatta.
 
 
Lauantaina Oonalla kävi pari tyttöä ratsastamassa yhteensä puolitoista tuntia. Oli todella kuuma (noin 24 astetta auringossa) ja kentällä ei ollut yhtään varjoa, joten ratsastus oli Oonalle aika rankkaa, vaikka enimmäkseen käyntitehtäviä tekikin. Ilmeisesti nämä viimepäivien rankat liikutukset eivät kuitenkaan vieneet Oonasta ollenkaan mehuja, vaan päinvastoin. Ilkiö-poni oli sekä aamulla että illalla karannut laitumelta ja juoksennellut tiellä antamatta tallinomistajalle kiinni! Juuri kun oli ajatellut, että onneksi Oona ei ole tänä kesänä karannut ollenkaan.. :D
 
Lobe ja kenkä-ammus. Näetkö kengän?
Kenkä-ammus lähestyy maalitauluaan
Kenkä ja anonyymi-maalitaulu

11 kommenttia: