perjantai 20. syyskuuta 2013

Lihavampi keppihevonen

 
Eilen Oona oli taas ratsun roolissa, kun pikkusiskoni Noora ja Petra kävivät ratsastamassa sillä. Petra (kohta 4v) ratsasti talutuksessa ensimmäistä kertaa niin, ettei kukaan pitänyt kiinni! Aika taitava, tulevaisuuden kilparatsastaja :) Tosin onhan sitä tullut keppihevosilla harjoiteltua niin paljon, ettei ihmekään kun noin hyvin onnistuu Oonan kanssa! Onhan se Oonakin vähän sellanen lihavampi keppihevonen :D
 
 
Petran jälkeen oli Nooran vuoro ratsastaa Oonalla, ja mentiinkin vaihtelun vuoksi laitumella. Noora teki käynti-ravi -siirtymisiä, sekä yritti ravi-pysähdys-ravi -tehtävää, joka onnistui jotenkuten, mutta kuitenkin käyntiaskeleen kautta. Oona oli yllättävän kiltti!
 
 
Laitumelta siirryttiin kentälle kokeilemaan laukkaa, ihan vaan sen varalta ettei Oona ala ilkeilemään pellolla laukassa, kuten sillä on tapana.. Kentällä laukka meni hyvin, mutta vaikeutin tehtävää hieman määräämällä Nooran ja Oonan laukkaamaan keskiympyrällä. Oonalle laukka on vielä aika vaikeaa, sillä noin kerran viikkoon ratsastus ja muutama laukannosto ei juurikaan laukkaamiseen vaadittavia lihaksia kehitä. Sen takia Oonan laukka on aikalailla ylöspäin eikä eteenpäin kulkevaa, ja siksi laukan säilyttäminen ympyrällä on aika vaativaa. Onneksi kentältä on lanattu hiekkaa pois, joten se ei enää upota Oonallekaan liikaa ja laukkaaminen on helpompaa :)
 
 
Laukkaympyrä onnistui aika hyvin, vaikka Oona ei kertaakaan ihan kokonaan laukassa saanutkaan sitä tultua, mutta Noora sai nostettua laukan aina tosi hyvin kun se tippui raville kesken ympyrän. Joku kerta se ympyrä vielä onnistuu! :)
 

11 kommenttia:

 1. Ihana otsikko, rakastuin siihen :3 Ja siisti Oona, kyllä se ympyrä vielä joskus onnistuu!

  VastaaPoista
 2. oot niin paras blogaaja:))

  VastaaPoista
 3. Miks et tee uutta banneria,minullaki on yhtä lihava shettis (suunnilleen) ja ei sitten pahalla Oonaa kohtaan :B Mikä on muuten Oonan mahanympärys ei ole tietenkään pakko kertoa!!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen uuden bannerin sitten kun ehdin/keksin idean siihen.. En ole mitannut Oonan mahanympärystä, joten en osaa sanoa!

   Poista
 4. miksi ootte poistanu ne teidän elokuvat tudesta kun niitä ei löydy?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olla poistettu niitä, vaan piilotettu hetkeksi :D Ne tulee kyllä takaisin!

   Poista