lauantai 10. marraskuuta 2012

Vähän liikaa kuvia :D

En tiedä uskaltaako vielä tuulettaa, mutta eilen sekä tänään tuntui, että tallilla oli taas todella kivaa! Eilen käytiin ajamassa Oonalla Suvin ja Martta-koiran kanssa, Oona oli suht reipas ja meni oikeasti kovaa! Eikä tarvinnut yksin kylmetä kärryissä ;)


Tänään taas luikin tallille kesken Petran synttäri-valmistelujen, koska oli niin ihana sää! Aurinko paistoi ja lumihanki kimmelsi, täydellinen kuvaussää (paitsi jos kuvattavana on kokomusta poni, josta tulee valkoisessa taustassa muodoton musta möykky..). Elina tuli sopivasti tallille ja auttoi sitten ponien kuvaamisessa laittamalla niitä vähän liikkeelle! Kuvia tänäiseltä tuli lähemmäksi 1400, joista sain karsittua noin tuhat kuvaa pois.. Ja lopuista karsin blogia varten noin 50 kuvaa, kun en voinut jättää mitään niistä julkaisematta ;)

?? :D
"Jään alla on ihan selkeesti hyvää heinää!"
Haha, tilannekuva :D
 
Siru kävi vähän moikkaamassa Helmiä putkitarhoilla, vaikka sitä itseään ei yhtään kiinnostanutkaan kaveerata varsan kanssa. Helmi taas nuuhki, maisteli ja lähenteli Sirua minkä kerkesi. Niin, ja supatteli Sirulle salaisuuksia ;)
 
 
Ruuna taas kiinnosti Sirua ihan valtavasti, mutta Siru ei kiinnostanut Ruunaa. Billy keskittyi enemmän aidan päällä olevaan lumeen ja jääpuikkoihin, kuin inahtelevaan tammaan ;)
 

9 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!! :) Kiva että talli into on palannut(ajo).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, saa nähdä onko tämä into pelkästään hetkellistä ;)

      Poista
  2. Kivoja kuvia!
    Kiva ku talli/ajo into on palannut!<3

    VastaaPoista
  3. jeah! samaa kuin muutkin:
    ihanaaaaa, että se into kyllä palas,
    tuskin oonalla on kivaa, ellet sie sen
    luonna niiin reippahasti käväsn.. (:

    VastaaPoista
  4. millä kameralla kuvaat?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööhöm, muistaakseni kamera on canon eos 1100D, mutta en kyllä ole ihan varma..?

      Poista