lauantai 24. marraskuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

Blogi on ollut taas vähän hiljaiselolla, kun mitään mainittavaa ei ole viime päivinä tapahtunut. Keskiviikkona kävin ajamassa lyhyen lenkin (Oona juoksi mukavan kovaa ja varmasti!), torstaina juoksutin Onzkua taas hetken aikaa pihalla samalla kun ratsastettiin Merikan kanssa Sirulla. Tallin edessä (eli hiekalla) Oona meni tosi nätisti, mutta heti kun siirryttiin ruohopläntille (eli Oonan mielestä syömään), alkoi samanlainen huvittava pukkihyppely! Yhdessä vaiheessa Oona hyppäsi tasajalkaa ilmaan :D Mutta joo, ei siitä nyt sen enempiä :)

kuvat otettu 13.11. :)
Surkea rajaus, mutta Oonan ilme on kyllä aika mahtava!

Tästä voisinkin "sulavasti" siirtyä seuraavaan asiaan, eli tuleviin raveihin! Ilmoitan Oonan Kouvolaan 9.12., vaikka 3.15-lähtö onkin vähän liian kova. Päästään kuitenkin lähtemään paalulta (toivottavasti ei juoksuradalta, koska en ikinäkoskaan halua joutua juoksuradalle!). Jos Oonalla on hyvä päivä (ei samanlaista säätöä kuin viimeksi..), voidaan ehkä vaikka pärjätäkin. Tiestysti vain jos takaa ei tule kovasti poneja ohi.. Viime yönä näin kyllä unta, että voitettiin Oonan kanssa se lähtö. Hahaa, saa nähdä :D

Mistäs sitten vielä kirjoittaisin? No, esittelenpä vaikka uusimman hankintani:


Setti kehuttuja Magic Brusheja, toivottavasti ovat maineensa veroisia (joutuvat kyllä tänään testiin tuon karvaturilaan kanssa!). Mutta siinä olikin kaikki (vähäiset) kuulumiset tältä kertaa, mutta malttakaapas odottaa vielä viikko, jolloin postauksia alkaa tulla joka päivä joulukalenterin merkeissä! Sitä odotellessa siis ;)

13 kommenttia:

  1. Hei, kerrohan kokemukset sitten noista Magic brusheista, koska haluaisin kokeilla kans, kun oma valmennettava on kans melkoinen mammutti, pitkä ja paksu karva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kokeilin niitä tänää ja ne oli ihan hyviä! Ne on niinku tiheäpiikkisiä piikkisukia ja toinen puoli on hikiviila :)

      Poista
  2. Mikä niissä Magic brusheissa on niin hyvä? En oo ihan ajan tasalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä on kehuttu tosi tehokkaiksi karvanlähtöaikaan ja valkoisen hevosen puhdistamiseen (muistaakseni?) ja ne voi pestä pesukoneessa :)

      Poista
  3. Ööö kerro mullekki en ees ooo kuullu niist

    VastaaPoista
  4. mist sie noi ostit? haluun testata :D

    VastaaPoista
  5. kiva postaus oli ja ihanat kuvat!:)

    VastaaPoista
  6. Hienot harjat! Oona ja siru toi eka kuva on niin ♥♥. Oona on aina niin söpö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, Oona on välillä kyllä ihan norsun näkönen, mutta en vaan julkase sellasia kuvia :D

      Poista