perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa

Vihdoin on tullut niin kevät, että kaivoin polkupyörän varastosta ja pyöräilin tallille! Tietkin on jo suurimmaksi osaksi sulat, mutta tietenkin juuri se tie, jolla useimmin käyn Oonan kanssa ajamassa, on vielä sohjoa! Mutta kyllä se kevät sieltä tulee, pikku hiljaa :)


Eilen kävin ajamassa Oonalla reippaan kahdeksan kilometrin lenkin, jonka aikana olin suunnitellut kellottavani yhden kilometrin matkan. No, kuten jo tuossa mainitsinkin, se tie oli ihan sohjoa, joten ei otettu siitä aikaa, mutta juostiin kotiinpäin täysiä kaksi kilometriä :) Hieno poni! Sen jälkeen käveltiin hetki, jonka jälkeen mentii sulalle tielle ottamaan aikaa ;) Jälkeenpäin mittasin matkan 750m pituiseksi ja se mentiin aikaan 2.30, josta laskin kilometrille ajaksi 3.20! Se on siis 13 sekuntia nopeampi aika kuin viime raveissa! Miksei Oona raveissa juokse yhtä kovaa?

Merika ja Siru tiistaina :)

Oona on kehittänyt säikkymisestään todella ärsyttävän tavan! Oona, jonka olen tuntenut yli kaksi vuotta, ei koskaan säikkynyt mitään, ei rekkoja tai liikenteen keskellä kulkemista. Nyt se kuitenkin näkee mörköjä milloin missäkin ja tuijottelee ärsyttävästi. Eilenkin poni "säikähti" niin, että siltä lähti etujalat alta ja poni veti turvalleen tielle. Kun se vielä parin minuutin päästä meinasi kaatua kyljelleen äkkinäisen sivuloikan takia, meni miulta hermot. Miksi se käyttäytyy tolleen? Sillä on varmaan jo niin paljon energiaa, että käyttää sitä myös pöllöilyyn. Murr!

Kun olin ajanut Oonan, Elina tuli tallille ratsastamaan Sirulla, joten päätin sitten jäädä kuvaamaan videokamerallani :) Elina meni ensin koulua, sitten keksi hypätä esteitä ja meni sitten taas koulua. Myös mie ratsastin välillä, kokeilinpa hypätäkin piiiiitkän tauon jälkeen :) Elina laittoi kouluilua varten Sirulle piuhat ja opetti sitten miuta ratsastamaan ;) Videolla näyttää jopa siltä, että osaisin jotain, mutta ei, en osaa vaan Siru osaa :) Pitää jatkaa harjoittelemista, mutta kiinnittäkää huomiota Siruun viimeisessä pätkässä, siinä ratsastan minä :)



Ai niin, P-ajolupakurssin päivämäärät tulivat! Meillä on nyt huhtikuussa kolme kertaa teoriaa ja toukokuussa kolme kertaa ajoharjoituksia, jolloin Oona pääsee mukaan radalle :) Lisäksi toukokuun lopussa on korttikurssin loppukoe, joka sattuu sopivasti koulun kevyelle viikolle, kun kokeet on ohi ja TET-jakso menossa :)

10 kommenttia:

  1. ahahahha nauran tolle siun rääkäsylle vieläki::DDD!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei taidolla, ni sitten tyylillä :)

      Poista
    2. näimpä eiks sen nää tosta videoltaki jo siin mis ite meen :D

      Poista
  2. Siis onko Oona sun oma poni ? Kuinka vanha oot ? Missä tallis Oona asustaa ? Missä päin se talli on ?

    En oo oikee perillä.. Siks vähä hankala lukee tätä blogii.
    Muuten sun blogis on aivan tosi hyvä ! Kiitos, olen puhunut (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oona on oma ponini, ja olen 16v. Oona asuu yksityistallilla Savitaipaleella, Etelä-Karjalassa :)

      Poista
  3. Okei, nyt sekin on selvä (:

    Kiitos paljon (:

    VastaaPoista
  4. Millonkas Oona starttaa seuraavan kerran?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä, pitää odottaa seuraavaa hidasta lähtöä :)

      Poista
  5. mikä kappale toi oikein oli, ku kuulosti tutulta ja hieno blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on Vazquez Sounds-I Want You Back (cover) :)

      Poista