lauantai 21. huhtikuuta 2012

Mököttävä poni

Keskiviikkona ajattelin piristää Oonaa ja toin tallille miun jumppapallon :) Laitoin ponin tarhaan pallon kanssa ja odotin näkeväni Oonan potkivan palloa innoissaan. Mutta mitä vielä, Oona kävi laiskasti haistelemassa palloa ja sen jälkeen suhtautui siihen välinpitämättömästi. Minä potkin ja heittelin palloa että Oona innostuisi, mutta toinen vaan mökötti!

Pallomaha
Mökötys

Epäonnistuneen palloilu-yrityksen jälkeen ratsastettiin Merikan kanssa Sirulla. Mentii "koulua" eli treenattiin harjoitusravia ja hidasta laukkaa ja muutenkin yritettiin korjata omaa istuntaa. Siru oli tosi kiva, pystyin itsekin keskittymään pelkkään ratsastukseen kun ei tarvinnut huolehtia ponin pelleilystä :)

Tässä tykkään omasta istunnastani :)

Torstaina kävin ystäväni Riinan kanssa hoitamassa sen hevosia :) Tämä nyt ei oikeastaan kuulu tänne blogiin, mutta haluan kirjoittaa siitä silti! Ensiksi käytiin ajamassa Linda-shettiksellä. Siitä huomasi, miten kivaa on ajaa eteenpäinpyrkivällä ja innokkaalla ponilla (Oonan vastakohta..) ja mielestäni Linda olisi hyvä raviponi. Sitten kun miulla on kortti, voisin mennä Lindalla raveihin ;)

Ajamisen jälkeen käytiin ratsastamassa, minä menin Anni-hevosella ja Riina Carmen-ratsuponilla. Oli mukava maasto, Anni meni tosi kivasti, vaikka ei ihan hallinutkaan jalkojaan :D

Perjantaina Oonalla oli kengitys, nyt sillä on etusissa hieman painavammat kengät kuin takasissa, joka luultavasti auttaa pitämään ponin ravilla ilman laukkarikkoja. Taisi kengitys olla aika tehokas, sillä sinä päivänä Oona ei suostunut laukkaamaan askeltakaan, kun Noora ratsasti sillä ilman satulaa :) Ratsastuksesta sen verran, että taas tuli niitä tippumisia ja Oona näytti ihmeen tyytyväiseltä aina kun ratsastaja katosi selästä. Laitan niistä nyt parhaimmat kuvat tähän ;)

Mökötys

3 kommenttia: