lauantai 28. huhtikuuta 2012

Pitkästä aikaa hyvä lenkki :)

Torstaina Noora kävi ratsastamassa Oonalla, otettiin pari hyppyä pellolla :) Oona meni ihan kivasti, mutta oli kyllä aikamoinen jäärä! Välillä se oli erimieltä kulkusuunnasta, jolloin ratsastajalla olikin hommaa saada poni takaisin hallintaan ;)


Eilen en ehtinyt tallille, koska meillä oli korttikurssin toinen teoria-kerta. Jatkettiin ravikilpailusääntöjen opettelua ja käytiin lopuksi opettelemassa volttausta radalla. Meillä oli kärryjä, joita vedettiin ympäriinsä (välillä aika sekasortoisesti, koska volttaus ei ole aina ihan yksinkertasita) :)

Tänään käytiin lenkillä oikein porukalla, minä ja Merika ajettiin Oonalla, Elina ratsasti Sirulla ja Suvi oli mukana polkupyörällä Martta-koiraa taluttaen. Oli tosi kiva keli maastoiluun, paisto aurinko ja lämpöäkin oli ehkä 17 astetta auringossa :) Kesä tulee enkä malta odottaa!


Oona yllätti lenkillä, sillä kun valjastaessa se ei jaksanut lainkaan seisoa, vaan hyöri ja yritti kai jotenkin tunkea itsensä irti naruista, ajattelin että koko lenkki menee tappeluksi ;) Oona kuitenkin meni tosi nätisti, ei säikkynyt kertaakaan!! Ehkä auttoi, että mukana oli niin paljon porukkaa, tai se että pidin Oonalla viiden päivän ajotauon. Oli miten oli, olen tyytyväinen poniin :)

2 kommenttia:

  1. iha sika hienot noi puomit ja tolpat! ei malta et pääsee testaa;)

    VastaaPoista
  2. moikka! :) tosi kiva tää siun blogi, ja söpö ponski! :D ps. samalla korttikurssilla ollaan! :DDD käyhän vilkasee miunkii blogia :) !

    VastaaPoista