perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sokea ponityttö?

Nyt pitää heti ensimmäiseksi nauraa itselleni :) Olen tähän asti luullut, että Harjun shettisnäyttelyt on ensi sunnuntaina, mutta eilen huomasin, että ne ovatkin maanantaina! Siis miten sokea pitää olla, että katsoo päivämäärän aina väärin? ;)


Kirha paahtaa kentällä :)
 Eilisestä sen verran, että Oona oli tosi hieno. Ajettiin noin neljän kilsan lenkki Maijan ja Vilman perässä ja ihmettelin ihan, miten sinnikkäästi se Oona jaksoi perässä kipittää :) Hiki sille kyllä tuli, enkä yhtään ihmettele. Alkoi loppumatkasta olla siltäkin puhti aikalailla poissa.
   Ajolenkin jälkeen sain ratsastaa Kirhalla, ihan ensimmäistä kertaa! Menin Eijan jälkeen loppujäähdytykset, eli noin kymmenen minuuttia. Ravasinkin pari kierrosta ja on kyllä pakko sanoa että kuvittelin Kirhaa erilaiseksi :) Johtuneeko siitä, että sillä oli jo ratsastettu tai siitä, että oltiin kentällä, mutta heppahan meni tosi nätisti! Se ei kaasuttanut yhtään ja oli herkkä pidätteille.

Aloin siinä sitten miettimään, että milloin olenkaan viimeksi ratsastanut. Ihan viimeksi taisi olla yhdellä islanninhevostallilla, menin pitkän tauon jälkeen ilmansatulaa tunnin meiningillä "kivaa, laukataan lisää!". Sitä ennen varmaankin tammikuussa ystäväni ratsuponilla, mutta sitä ei voi oikein ratsastamiseksi kutsua :) Kunhan yritin saada ponin pysymään käynnissä... No, joka tapauksessa, siitä on aikaa kun olen viimeksi ratsastanut.

3 kommenttia:

  1. Asuuks toi Oona poni Lappeenrannan seuduil? :O Nimi kuulostaa nii tutulta!

    VastaaPoista
  2. Joo, Savitaipaleella asustellaan :) Ennen meille tuloaan asui tietääkseni Lappeenrannassa.

    VastaaPoista
  3. Aa joo :) No ite asun Lappeenrannassa ni varmaa sit jossai nähny tai jotai :O

    VastaaPoista