lauantai 9. huhtikuuta 2011

Peilikuva poneja

Tänään käytiin Merikan kanssa tallilla ja ajettiin Oonalla pitkästä aikaa. Poni oli ihana ja aika reipaskin :) Yhessä kohtaa mein lenkillä oli semmonen talo, jonka ikkunat heijasti aika hyvin (tai niinku siitä pysty peilaamaan itteään :D). Oona kun näki siellä oman heijastuksensa, se tuijotti uutta kaveria pitkään ja hirnukin sille <3 Voi hassua... Sitten Oona ei olisi halunnut jatkaa matkaa kun kaveri vieläkin tuijotti ikkunasta. Sellanen höpsö se mein Oona ;)
Käytii kuuden kilsan lenkki, ja kun käännyttii Männistössä takasin tallille, sieltä tuli pari tyttöä ihailemaan mein karvapalloa. Oona tykkäs huomiosta :)

Vimpula
Oona
Ravia!
Oonan oli pakko käydä piehtaroimassa kakassa :D

Joo, siinäpä olikin kaikki tänäseltä. Ensi viikolla on TET! Menen siis Vimpulan omistajalle, Eijalle, Wanhalle Havon Koululle sekä Maijalle Mini-mini Maahan :) Varmaan sillee, että olen kaksi päivää Havon koululla ja yhden tallilla. Sitten menen näillä näkymin ensi viikon perjantaina tallille yöksi, kun Maija lähtee jonnekin :D Ja sitten sitä seuraavana viikonloppuna onkin jo Harjun näyttelyt! Iiks! En ole harjoitellut vielä ollenkaan Vimpulan kanssa siihen juniorhandleriin. Pitäisi alkaa jo pikapuoliin treenaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti