lauantai 16. huhtikuuta 2011

Koostetta

Tässä vähän koostetta viime päivistä :)

Torstaina mentiin TETin jälkeen Eijan kanssa tallille. Harjattii Oona ja Vimpula sekä Kirha. Yks Noora kävi opettelemassa Vimpulalla ajamaan, mie istuin kärryillä sen kanssa ja neuvoin. Eija ratsasti Kirhalla edellä ja Oona oli Vimpulan kärryihin köytetty perähevoseks :)

Kärrymaastossa Vimpulalla, edellä menee Kirha ja takana kuvan ulkopuolella tulee Oona :)

Perjantaina mentiin Merikan kanssa tallille yöks, kun Maija lähti Ypäjälle. Viiden aikoihin lähettii Oonan kanssa talutuslenkille maastoon ja se vähän venähtikin kun tutkittiin uusia reittejä. Meni sellaset kolme tuntia, tosin kaikkine pysähdyksineen. Esimerkiksi Merikan oli pakko rämpiä lumisen metsän läpi kattomaan joutsenia järvelle :)

Oona irvistelee pihaton portilla

Tänään, lauantaina, tehtiin aamutalli ja siivottii karsinat heti aamusta. Yhdentoista aikoihin lähdettiin Oonalla ajamaan, mutta se tie oli ajettu traktoreilla tosi huonoksi kun kaikki kivet oli siinä tien pinnassa, niin käännyttiin sitten vähemmän käytetylle sivutielle. Se näytti ihan sulaneelta, mutta heti näkyvän sulan pätkän jälkeen alko olemaan enemmän lunta tiellä :( Siellä oli myös sulissa kohdissa tosi löllöä ja yhessä vaiheessa Oona uppos ihan kuivan näkösellä tiellä polveen asti mutaan! Huhhuh, sen jälkeen käännyttiin kyllä takasin tallille päin.

Ajelemassa Oonalla


Elmo poseeraa :)
Kenttä on muuten alkanut sulaa tosi hienosti, nyt jo puolet kentästä ihan lumetonta :) Kohta sinne pääsee ponien kanssa kunnolla, ja sitten voi alkaa pitämään ratsastuksia siellä ja hypyttää Oonaa kunnolla. Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti