keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kevät kuumetta

Jee! Kenttä on vihdoin sula! Eilen kävin siellä juoksuttamassa Oonaa ja Vimpulaa, viimeksi joulukuun lopulla olen siellä juoksuttanut :) Oona oli hieno, tosin kentän pehmeä pohja sai ravin vähän vaivanloiseksi, mutta muuten meni oikein nätisti. Vimpula taas ontui ravissa aika pahasti, niin annoin sen vaan olla ja keskityin Oonaan. Rakensin uralle myös pienen 30cm esteen ja jätin sen aluksi ihan ilman mitään kujaa yms. Alkuverkassa, kun vaan hölkkäytin Oonaa (miten ton "hölkkäytin" sanan voi taivuttaa?? laitoin hölkkäämään.. no joka tapauksessa), poni teki jotain mitä se ei ole varmaan koskaan tehnyt. Se nimittäin kääntyi esteelle ja hyppäsi sen yli _vapaaehtoisesti_! Vähän katoin, että mitä kevätkuumetta sillä ponilla nyt on. :)



Sitten Oona on saanut tartunnan myös karkauskuumeesta, eli se on taas keksinyt kuinka hauskaa karkailu onkaan. Livahti kentältä jostakin karkuun sillä aikaa, kun vein Vimpulaa talliin! Ei nimittäin Oona-poni ollutkaan enää siellä, mihin sen jätin :)


Asiasta seuraavaan, ensi sunnuntaina on jo Harjun näyttelyt! En ole vielä ihan varma vaatteista, jotka laitan siihen juniorhandleriin, mutta toivottavasti löytyy jotain tarpeeksi hienoa ;)
Ainiin :( paitsi kun se Vimpula ontuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti