torstai 31. maaliskuuta 2011

Varustepostaus I

Olen lukenut ja katsellut muiden poniblogeja, ja matkin nyt aikalailla muita kun teen tällaisen varustepostauksen. No, tuskinpa ketään haittaa ja eiväthän kaikki muutkaan ole voineet sitä itse keksiä :) Ensimmäisessä varustepostauksessa ajattelin esitellä Oonan satulan ja suitset. Tai oikeastaan laittaa kuvat niistä ja sanoa pari sanaa, "esitellä" on väärä sana...

Satula on hieno, musta, perussatula joka tuli Oonan mukana kun ostettiin Onsku <3 Se on aika hyvässä kunnossa, mitä nyt vastinhihnat on vähän venyneet.


Nämä ruskeat yleissuitset on Oonalla ratsastuskäytössä. Ne on hyväkuntoiset ja siistit, ainoa huono puoli (joka sekin on ihan mitätön) on, että se ei sovi väreiltään satulan kanssa yhteen ;)


Nämä mustat suitset on oikeasti Vimpulan, mutta Eija antoi luvan käyttää niitä Oonalla. Olen käyttänyt näitä suitsia ajaessa ja ne on todella hienot Oonan päässä :)

Sen enenpää Oonalla ei olekaan satuloita tai suitsia, eikä kyllä tarvitsekaan olla. Ai niin, ja sitten on ne valkoiset näyttelysuitset (jotka on siis Maijan), niitä ollaan käytetty näyttelyissä. En ole ottanut niistä kuvaa, mutta sen verran voin kuvailla, että hienot ne on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti