torstai 24. maaliskuuta 2011

Kavion kopsetta

Heh, en keksiny mitään kunnon otsikkoa :)
Tuli muuten mieleen, että onko tästä blogista tulossa sää-blogi? Aina miun on pakko mainita miten aurinko paistaa tai että hyi, kun sataa taas lunta... No joo, pakko miun on taas kertoa: eilen sekä tänään on satanut jonkunverran lunta, eilen oli kuitenkin vielä lämpöasteita, tänään miinusta. No niin, sainpas sanotuksi :)

Eilen käytiin tosiaan taas Merikan kanssa tallilla. Oona saikin tuplaliikutusta eilen, kun päivällä Maija kävi lenkillä ja otti Oonan perähevoseksi ja myöhemmin mie kävin vielä ajamassa ponilla. Otettiin Vilma-poni mukaan talutettavaksi, ja mentiin sellanen neljän kilsan lenkki. Mentii aika rauhallisesti, mutta kotiin päin otin muutamia spurtteja Oonan kanssa, silleen että Merika ja Vilma meni edeltä ja kunhan ne sai vähän etumatkaa, juostii ne Oonan kanssa kiinni. Ekalla tällasella ravipätkällä Oona teki yhden pukin, kun pyysin sen raviin. Sitten se kuitenkin jatko ravia jonkun matkaa, kunnes se nosti yhtäkkiä laukan ja paino pukkilaukkaa Vilman ja Merikan perään. Kärryt vaan kolisi ja huusin Merikaa varomaan kun suhahdettiin nitten ohi. Pian sain kuitenkin pysäytettyä (vaikka harkitsinkin jo penkkaan rysäyttämistä) ja kiristin potkuremmiä jonkun verran... Sen jälkee jatkettii ihan normaalisti, tehtii tollasia ravispurtteja ja Oona käyttäyty kuin pikkuenkeli. Pienestäkin pidätteestä otti käynnin :p Loppumatka meni sitten ihan hyvin.

Alkaa jo vähän huolestuttaa tuo Oonan pukittaminen. Viimeisimmät pukit tuli marraskuussa ja luulin, että poni lopetti jo sen touhun, mutta näköjään olin väärässä. No, ensi kerralla kun tulee pukkisarja, niin aion kokeilla auttaako jos raipalla näpäyttää kunnolla.

Vilma ja Oona, talvi 2011

Hmm, mitäs muuta? No ainakin sen verran siitä Harjun näyttelystä (kerroinko siitä jo aiemmin?), että ei taidetakaan Oonan kanssa lähteä sinne. Tallilta on nimittäin lähdössä kolme ponia ja kaikkia ei saisi sitten samalla trailerilla vietyä, joten menen siihen juniorhandleriin Vimpula-ponilla. Se on yksi Oonan tarhakavereista (tai en nyt sanoisi _kavereista_)... Pitää vaan vähän sitten harjoitella Vimpulan kanssa sitä esiintymistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti