maanantai 14. maaliskuuta 2011

Talutusratsuna

Eilen Oonalla kävi pieni tyttö ratsastamassa. Mentii sellanen kymmenen tai viisitoista minuuttia rauhallista käyntiä tiellä taluttaen. Oona käyttäyty tosi nätisti, pisteet sille... Ratsastuksen jälkeen poni sai vielä paljon porkkanoita ja leipää. Sen jälkeen laskettiin Oona takasin pihattoon heinille "lepäämään". Sillä aikaa, kun ponit söi heiniään, mie sain puhdistettua Oonan suitset! Niistä tuli kauniin puhtaat ja kiiltävät (kehtaa sitten ne päässä kävellä ihmistenkin ilmoilla). Satulaa en kehdannut vielä pestä, vaan odottelen satulanhoitotelinettä, jonka ostin netin kautta Oonalle... Laitan sitten siitä kuvan, kunhan se tulee postissa. Ostin Onzkulle myös harjalaukun ja fleeceloimen, vaikka ei se niitä todellakaan tarvitsisi :)
   Niin, ja palataanpa eiliseen. Ohjasajoin Oonalla vielä jonkun aikaa heinien jälkeen. Poni oli laiska, eikä tahtonut millään ravata, mutta saatiin me vähän kipitettyä tiellä edestakaisin :)

Tähän loppuun vielä video... Oona on vain yhden ainoan kerran kapinoinut hyppimällä ja pomppimalla, mutta sainpas sitten senkin kerran nauhalle. (PS.Kännykkälaatu ja hirveet äänet, kun tämä ei antanut ladata versiota, josta poistin äänet...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti