sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kuvasatoa

Tänään tuntui kuin olisi harpannut ajassa taaksepäin talveen. Lunta satoi ehkä kymmenen senttiä ja ulkona oli muutenkin harmaata. Välillä tosin pilkahti aurinkokin pilvien lomasta, mutta ei sekään lämmittänyt ilmaa kahta astetta enempää. Oonan kanssa oli hankala tehdä mitään, sillä lumi paakkuuntui sen kavioihin jatkuvasti. Ajamaan en jaksanut mennä, koska sitten pitäisi kokoajan tulla pois kyydistä putsaamaan kavioita, joten lähdettiin Oonan kanssa ihan vaan maastokävelylle. Oonaa ei kuitenkaan (yllätys, yllätys) huvittanut ollenkaan mennä minnekään. Joko se meni liian kovaa tai jämähti paikalleen kaviot naulattuna maahan. Oli se kolme kilometriä välillä aikamoista tahtojen taistelua :)
  Tallilla putsasin Oonan satulan (käyttäen uutta, hienoa satulatelinettä) sekä kuvasin poneja ja kissaa. Tässä vähän kuvasatoa:


Tämä kuva ei ole kovin hieno, mutta... mutta... :)

 Tuossa istuu katti matikainen, ammatti malli :)
Oho, tuossa kuvia selaillessani katsoin, että käyttökelpoisia on aika paljon, mutta nyt kun olin niitä tänne lisäämässä, niin eihän niitä hyviä ollutkaan juuri lainkaan :( Koittakaa kestää

2 kommenttia:

  1. Ihana toi kisu mut ei oonassakaan oo mitää valittamista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kissat on kyllä huomattavasti kuvauksellisempia kuin möhömahaponit ;)

      Poista