sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Kärryt varikolle

Jee! Sain äsken laitettua myynti-ilmoituksen miun tarpeettomille hevostavaroille. Se löytyy täältä. Yritin myös ehkä tunnin ajan laittaa näitä kuvia tänne Bloggeriin, mutta kun vihdoin sain ne julkaistua, yksikään kuva ei näkynyt :(


Eilen en jaksanut kirjoittaa siitä, mitä tein tallilla mutta voin nyt kertoa lyhyesti:
Kävin ajamassa Oonalla viiden kilometrin lenkin ja nyt laitettiin ponille sekki päähän. Oona oli reipas, mutta heilutteli päätään aika paljon. Ehkä sekki ärsytti?
Tänään sitten menin aamulla tallille, käytiin Maijan kanssa ajamassa Oonalla ja otettiin Vilma perähevoseksi. Oona oli oikein nätisti, kun Maija näytti miten sitä pitää ajaa napakasti. Ei edes kattonut moottorikelkkaa, vaikka se meni aika kovaa mein ohi (siis ei Oona yleensäkään autoja yms. tuijottele, mutta ei ole ennen moottorikelkkaa nähny).
Sitten kun kotiinpäin mentäessä ylitettiin vähän isompi tie, kuulu räsähdys ja kärryt notkahti. Siitä katkes vasemmanpuoleinen aisa!! Pysäytin Oonan nopeesti ja sitten katkes oikeen puolimmainenkin. Kärryt jäi siihen maahan ja Vilma oli niissä kiinni kiltisti sen aikaa kun irrotettiin roikkuvat aisat Oonan valjaista. Siitä tuli sitten kävelyreissu, Maija veti rikkinäiset kärrit tallille ja mie talutin Oonan ja Vilman.
Tallilla harjasin Oonan huolella ja loimitin, kun se oli niin hikinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti