torstai 17. maaliskuuta 2011

Aurinkoinen päivä


Eilen ilahduin kovasti, kun aurinko paistoi kirkkaasti ja lämmitti siinä määrin, että jotkut tietkin sulivat. Miun pikkusisko, Merika tuli mukaan tallille kuvaamaan, mutta kuvasadosta ei tullut mitenkään suuri.. Tähän laitan muutamia kuvia eilisestä.

Käytiin siis ajamassa Oonalla, mutta koska oli tosi liukasta niin ei voinut paljoa ravata. Hyvissä kohdissa kuitenkin mentiin välillä kovaakin vauhtia, varsinkin jos Merika spurttasi vieressä :) Oona sytty kivasti aina kun Merika juoksi ohi. Poni sais olla aina sellanen!

Pitäisi myös Harjun näyttelyihin ilmoittautua, ennen kuin aika menee umpeen. Meinasin Oonan kanssa mennä juniorhandler-luokkaan, koska agility eikä ohjasajo oikein suju vielä meiltä. Tai no, luulin että agility on Oonan kanssa ihan helppoa ja kyllä se esteetkin suoritti harjotuksissa, mutta kun käytiin tammikuussa pienissä agilitykilpailuissa niin en kyllä sen perusteella Harjuun lähtisi meitä nolaamaan... Ensinnäkin hyppyesteet (n.40cm) tuotti ongelmia. Ensimmäinen tippui ja toiselle Oona kielsi varmaan kahdesti. Sitten oli vaneri, jonka yli piti kävellä. Oona varoi aika tarkasti osumasta esteeseen, kunnes sain sen kavion osittain osumaan vanerin reunaan. Peruutus onnistui hyvin, mutta se olikin sitten pujottelun lisäksi ainut onnistunut este. Kavioiden työntäminen autonrenkaan sisään oli ihan ylivoimaista ja ikuisuuden yrittämisen jälkeen meidät jo melkein käskettiin seuraavalle esteelle... Että silleen meni :) Ne oli onneksi kuitenkin vain pienet tallikisat, eivätkä mitenkään vakavat.
   Ohhoh, kylläpä eksyin aiheesta, mutta väliäkö sillä.

No, eipä miulla kummempia tällä kertaa :) Katsotaan nyt sitten milloin kirjotan seuraavan kerran ja että tuleeko sillonkaan mitään asiaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti