perjantai 4. lokakuuta 2013

Tehodieetillä

Minä olen nyt erittäin sisuuntunut Oonan laihduttamisen suhteen! Tiistaina tosiaan alkoi tallikausi, joten öisin Oona saa karsinaan vaan aika vähän heinää, lisäksi se tarhaa tästälähin yksin, jotta se ei pääse imuroimaan tarhakaverin heiniä omaan mahaansa ja lisäksi ajolenkit tulevat olemaan jatkossa paljon ravipainotteisempia (eli alku-, loppu- ja mahdollisia välikäyntejä lukuunottamatta koko lenkki hölkkää) ja siten myös rankempia!

Oona seurailee Ykän muutto-puuhia (samassa rytäkässä Oonakin pääsi karkuun ja lähti juoksemaan pitkin pihaa kärryt perässä :D)

Otettiin maanantaina Oonasta syyskuun rakennekuvat, jotka ovat samalla kuvat siitä, mistä tilanteesta tähän laihdutuskuurille lähdettiin. En osannut millään valita yhtä parasta rakennekuvaa, joten laitan tällä kertaa kaksi. Kumpikaan ei ole mitenkään loistava, mutta ainakin omaan silmään ihan yhtä hyviä :)

Syyskuun kuva 30.9.
Syyskuun kuva 30.9.
Elokuun kuva 15.9.

Tuo elokuun kuvahan on otettu vain (nopeasti päässä laskien) 15 päivää aikaisemmin kuin syyskuun kuva, mutta huomatkaa tuo hurja karvan kasvu! Ihan parissa viikossa Oonan karva on muuttunut tosi paksuksi ja pörröiseksi! :D

Loppuun vielä kuvia tallin tuoreimmasta tulokkaasta, Napista! Se innostui eilen juoksentelemaan laitumella, kun juoksutin Oonaa tiellä!

4 kommenttia: