lauantai 26. lokakuuta 2013

Pohdintaa Oonan liikutuksesta

Image and video hosting by TinyPic
Tuitui <3
Image and video hosting by TinyPic

Niinkuin viime postauksessa kerroinkin, olen nyt jättänyt Oonan tauolle. En oikeastaan tiedä mitä tauko tarkalleen ottaen on, mutta jos se on sitä ettei käy raveissa, ollaan me Oonan kanssa oltu tauolla elokuusta lähtien. Jos se taas on sitä ettei treenaa vähään aikaan täysillä, ollaan me oltu tauolla vasta pari viikkoa. Tällä hetkellä Oonan liikutus on ollut tosi epäsäännöllistä: tänään vasta ehdin tallille tiistain jälkeen, joten tällä viikolla Oonaa on liikutettu kaksi kertaa. Mutta ehkäpä se on ihan hyvä tauko, että alkuun otetaan tosi rennosti, sitten kaikenlaista hauskaa liikuntaa (Oonan mielestä mikään liikunta ei voi olla hauskaa, ainakaan talutuslenkki, jonka se tänään veti sellaisella hapannaamalla, ettei mitään rajaa :D). Vasta sitten tauon puolivälissä aletaan taas treenaamaan kunnolla, jotta palataan radoille entistä parempina ja nopeampina! Toiveajattelua ;)

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Olen miettinyt myös Oonan klippaamista. En tiedä, olisiko siinä mitään järkeä, sillä juuri nyt kun Oona on tauolla, ei sitä normaalia hikiliikuntaa juuri ole. Toisaalta taas normaalissa treenissä Oona hikoaa useita kertoja viikossa, joskus jopa ihan läpimäräksi, jolloin olisi paljon parempi jos Oona olisi klipattu ja kuivuisi nopeammin. Mutta jos päätyisin Oonan klippauttamaan, olisiko nyt jo liian myöhäistä? Luin, että poni tulisi klipata kun talvikarva alkaa kasvaa, mutta Oonalla on jo nyt vaikka kuinka paksu karva. Sitten taas jos nyt olisikin vielä sopiva aika klipata, ei siitä olisi mitään hyötyä, kun poni ei tällä hetkellä hikoa liikutuksesta. Sama pohdinta alkaa taas alusta..

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Jo nyt lokakuun lopussa pimeys tulee arkisin liian nopeasti, enkä ehdi liikuttamaan Oonaa valoisaan aikaan, ellen pääse heti koulun jälkeen tallille. Se taas on aika vaikeaa, sillä en enää ole mennyt skootterilla tallille kylmyyden takia, joten joudun aina odottamaan että saan autokyydin kun porukat tulee töistä. Tänään oli mukavaa, kun näin viikonloppuisin ei tarvitse kiirehtiä pimeyden takia, vaan ehdin ihan rauhassa liikuttaa sekä Oonan että Napin. Huomenna päättyy kesäaika ja sen jälkeen liikutuksesta tulee arkisin nykyistäkin vaikeampaa. Onneksi minulla on kuitenkin seuraava jakso niin kevyt (ihan naurettavan kevyt), jolloin ehdin ihan helposti valoisaan aikaan tallille, jos vaan saan kyydit! Esimerkiksi tiistaisin minulla loppuu kymmeneltä koulu, joten ne ovat ainakin varmoja tallipäiviä :D


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Näissä sateisen harmaissa päivissä on oikeasti yksi hyväkin puoli: ei ole pakkasta! Nyt on melkeinpä ihanan lämmintä (jos näin nyt voi Espanjan reissun ja 25 asteen lämpöjen jälkeen sanoa :D), ei onneksi tarvitse hytistä kylmyydestä muuta kuin kylmän sateen takia! Hevosiakin pystyy tarvittaessa hoitamaan ilman hanskoja. :)
 
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kaikki tämän postauksen kuvat ovat tänäiseltä, kun otin Oonan kentälle kuvattavaksi ennen talutusmaastoa. En osannut valita vaan muutamaa kuvaa, joten tuossa olikin sitten kaikki hienoimmat kuvat! On se vaan niin söpö! :)

11 kommenttia:

 1. Ihana toi Oonan naruriimu. <3 Se sopii ihanasti sille. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestäni! Turhan harvoin vaan tulee käytettyä sitä :D

   Poista
 2. Tiedän poneja, joista on tullut virkeämpiä ja innokkaampia kun ne on klipattu. En tosin osaa sanoa onko sillä miten suuri merkitys että mihin aikaan, mutta ainakin helpotus hikoamisen kanssa :)
  Enkä myöskään osaa sanoa vaikuttaako se kaikkiin, mutta itse kokeilisin.. Karvat kasvaa aina takasin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen kuullut, että karvattomuus piristää, ja olet ihan oikeassa että kyllä ne karvat kasvaa takaisin! :D Uskaltaisiko kokeilla..?

   Poista
  2. Mikä ettei, jos Oona ei hötkyile klipperistä! ;)

   Poista
 3. voi aww :3 oona on vaa niin syötävän suloinen ! ja munkin mielestä toi riimu sopii ihan törkeen hyvin oonalle :) Jatka blogia samaan malliin, oon seurannu teijän touhuja jo aikas kauan ja tää on mun yks lemppariblogeista ! :)

  VastaaPoista
 4. Miksi kaikki ei vain voi sujua kuin rasvattu?
  Suloisia kuvia Oonasta, kuten muutama jo edellä mainitsikin, naruriimu on hieno.
  En osaa sanoa juuta enkä jaata tähän klippaushommaan, mutta olisihan se hyvä sitten kun alatte taas treenaamaan kovempaa.

  - Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitää vielä pohtia tuota klippausta :D

   Poista