keskiviikko 21. elokuuta 2013

Vihdoin pääsen postaamaan!

Ykä, Tauski ja Lobe heinäkasalla
Tauski piiloutuu..
Poju ja Bella :)
Oonan pampula :)
Kurapossu :D

Huh, yli viikko ilman postausta! Aika kamalaa, sillä olen tottunut postaamaan ainakin pari kertaa viikossa, mutta nyt ei ole vain millään ehtinyt! Ensinnäkin koulun alku tiistaina, joka tarkoittaa intensiivistä opiskelua ja läksyjen tekoa, toiseksi teatteri, jossa viimeiset esitykset esitettiin torstaina ja perjantaina. Vaikka en varsinaisesti näyttelijänä siinä ollutkaan, piti minun olla kuitenkin ihan yhtä paljon paikalla kuin kaikkien näyttelijöidenkin! Sitten on myös ollut Oonan kanssa touhuamista, toissapäivänä kävin taas ensimmäistä kertaa ajamassa ravien jälkeisen lomaviikon jälkeen. Tuohon lomaviikkoon on kuitenkin mahtunut paljon muuta liikuntaa, kuten esimerkiksi käsihevosena maastoilua :)

Oona 2011
Oona 2013 - vähän samaa näköä :D Huomaa pikkiriikkisen pienempi maha!
Tauski ja Oona lähdössä lenkille! Kiitos kuvista Jutalle :)

Yllä olevissa kuvissa homma näyttää todella helpolta, tai sitähän se onkin jos vaan pysyy hereillä ja muistaa vahtia koko ajan juoksutusliinan pituutta. Oonan käynti kun on niin paljon hitaampaa kuin Tauskin, niin se joutui koko ajan ravaamaan meitä kiinni ja siksi liinaa piti koko ajan lyhentää tai pidentää. Tietenkin onnistuin ihan loppulenkistä sotkemaan Oonan liinaan, jonka seurauksena naru vaan lyheni ja lyheni Oonan peruuttaessa ja Tauskin kävellessä eteenpäin, kunnes liina loppui ja jäin sen päähän roikkumaan ja tipuin tyylikkään hidastetusti selälleen maahan :D Tauskin ilme oli aika järkyttynyt, kun yhtäkkiä makoilinkin sen jaloissa!

Sunnuntaina Merika ja Noora halusivat vielä hurjapäinä käydä uittamassa hevosia, itse kieltäydyin koskemastakaan veteen, liian kylmää! Käytiin ensin tekemässä pieni maastolenkki Tauskilla, Lobella ja Oonalla, jonka jälkeen suunnattiin rantaan.

Merika ja Lobe
Noora ja Oona
 
Merika ja Lobe tarkenivat ihan oikeasti uimaan asti, Noora jänisti viime hetkellä ja tyytyi Oonan kanssa vaan kahlailuun ja veden pärskyttämiseen, ja Tauski sai oman mielensä mukaan harventaa vesikasvillisuutta sillä aikaa kun minä kuvasin sen selästä. Yhdessä vaiheessa Lobe lähti puskemaan Merikan kanssa rantaan päin, Merika käänsi sitä takaisin järvelle ja juuri silloin Lobe sattui astumaan johonkin kuoppaan pohjassa. Se veti suoraan nuri veteen ja Merika lensi perässä! Näytti aika hurjalta, mutta molemmat selvisivät välikohtauksesta hengissä!

Merikan ilme :D
Nokkosia väistelemässä
Lobe on ihan normaali. Eiku?

Ja niinkuin jo mainitsinkin, käytiin Oonan kanssa toissapäivänä ensimmäistä kertaa ajamassa ravien jälkeen. Poni oli tosi vaihteleva, välillä se meni niin kevyesti ja reippaasti, välillä taas niin tahmeasti ja hitaasti! Oona olisi selvästi halunnut vielä uimaan, sen verran kaihoisasti se uittorannan risteykseen katseli ja ehdotteli sinne kääntymistä :D Loppumatkasta Oona vihdoin syttyi kunnolla juoksemiseenkin ja mentiin aika kovia pätkiä! Jälkeenpäin katsoin Sports trackerista meidän maksiminopeutta, joka näytti 22,9 km/h!! Ihan mieletön vauhti siihen nähden, että edellinen ennätys oli 18,9 km/h! Tiedä sitten tuon varmuutta, onhan se voinut mitata väärinkin, mutta entä jos se onkin oikeassa? Oona on aikamoinen vauhtihirmu, ainakin hetkellisesti :D

13 kommenttia:

 1. kiva toi Merika ja Lobe kuva uimas! :D

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo tauski ja oona kuva :DD! Kokoeroa?

  VastaaPoista
 3. Toi kun Oona menee Tauskin vieressä edestä katottuna on aika hauska kuva. :D Hiukan kokoeroa. :D

  kolme-kertaa-poneilua.blogspot

  VastaaPoista
 4. Onneks uitto turmassa ei käyny pahemmi! Komeita kuvia taas!! Toi neljäs uitto kuva on paras :D Ihan ku enkeli nousis HUOM nousis! järvestä hoitamaan hevosta joka on.... paniikissa :DD -mikko-

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia :) Kiitos Mirka!

  VastaaPoista